Reteta zilei: Salata de paste cu rosii coapte

Printeaza

Salata de paste cu rosii coapte din: rosii, ulei de masline, usturoi, oregano, sare, piper, otet balsamic, mustar dijon, nectar de agave, rozmarin, paste, rucola, fasole.

Ingrediente:

  • 4 rosii, felii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1/4 lingurita piper

dressing:

  • 3 linguri de otet balsamic
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 lingurita de nectar de agave
  • 1/2 linguriță rozmarin uscat
  • 1/8 linguriță de sare
  • 1/8 lingurita piper
  • 2 linguri ulei de măsline

salata:

  • 180gr paste
  • 4 cesti de rucola
  • 1 cană fasole

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Asezati hartie de copt intr-o tava, adaugati rosiile, stropiti cu ulei de măsline și presarati cu usturoi, oregano, sare și piper.

Dati la cuptor 15-20 de minute. Pastrati apoi deoparte.

Pentru pregatirea dressing-ului, intr-un castron mic, amestecati împreună oțet balsamic, mustar, agave, rozmarin, sare și piper. Incorporati uleiul de masline si amestecati pana se combina.

Pentru pregatirea salatei, gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. scurg și se clătesc cu apă rece.

Scurgeti din nou. Într-un castron mare, combinati rucola, paste, fasole și roșiile coapte.

toarnă sosul și amestecati pentru a acoperi salata. Serviti imediat.

 

Salata de paste cu rosii coapte

Salata_de_paste_cu_rosii_coapte_06

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Ce bine arata salata de paste

  2. Incerc si eu salata de paste, trebuie neaparat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.