Reteta zilei: Salata de pui la rotisor cu legume
PrinteazaSalata de pui la rotisor cu legume din: ulei, otet de orez, miere, sos de soia, praf de ghimbir, praf de usturoi, ulei de susan, piper, varza chinezeasca, morcovi, ceapa verde, migdale, taitei, pui la rotisor.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Poate te intereseaza si:
- Salata de rosii cu busuioc, patrunjel si marar
- Salata cu oua, verdeata si sos de iaurt
- Salata de penne integrale cu broccoli si masline
Ingrediente dressing:
- ¼ cană de ulei
- 3 linguri de otet de orez
- 1 lingura de miere
- 1 lingurita sos de soia
- ½ linguriță praf de ghimbir
- ⅛ lingurita praf de usturoi
- ½ lingurita ulei de susan
- piper
Ingrediente salata:
- 1 varza chinezeasca
- 2 morcovi
- 4 cepe verzi
- ¼ ceasca felii de migdale
- 1 pachet taitei
- ½ pui la rotisor tocat
Mod de preparare:
Pregătiți dressing-ul amestecad uleiul, oțetul, mierea, sos de soia, ghimbir, praf de usturoi, ulei de susan și piper într-un castron.
Pastrati deoparte pana la folosire.
Spalati bine varza, tocati și adăugați intr-un castron.
Curatati morcovii și apoi radeti in castron, feliati ceapa verde si adaugati in castron.
Incorporati migdalele.
Adaugati taiteii zdrobiti si apoi carnea.
Incorporati dressing-ul si amestecati, serviti imediat.
Salata de pui la rotisor cu legume
Pofta buna!
Tocmai buna pentru vremea asta!! 🙂
Imi place salata de pui