Salata de dovleac cu fenicul si spanac din: dovleac, telina, fenicul, spanac baby, rodie, ulei de masline. Ingrediente: 300g de dovleac, tăiat cuburi 4 tulpini de ţelină apio, feliata 1/2 bulb de fenicul, tăiat bastonaşe subţiri 1 mână de spanac baby seminţele de la o rodie, plus extra pentru servit ulei de măsline, pentru servit, […]
Salata de conopida cu migdale si spanac din: conopidă, migdale, spanac, lămâi, ulei, sare. Ingrediente: o conopidă mică 2 linguri migdale feliate 500 g spanac mic sucul unei lămâi 2 linguri ulei ulei pentru prăjit sare Mod de preparare: Conopida se desface buchetele, se taie cotoarele si se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă 15 minute şi apoi […]
Imi place salata asta, mi se pare cam ciudata combinatia de portocale cu branza feta, dar am zis ca trebuie incercata
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi place salata asta, mi se pare cam ciudata combinatia de portocale cu branza feta, dar am zis ca trebuie incercata