Plăcintă Românească cu Nuci și Mere: Sărbătoarea Gustului din: faina, unt, zahar, oua, praf de copt, scortisoara, nuci, mere, coaja de lamaie. Ingrediente 300g făină 150g unt 100g zahăr 2 ouă 1 linguriță praf de copt 1 linguriță scorțișoară 200g nuci măcinate 3 mere mari, rase Coaja rasă de la o lămâie Mod […]
Reteta zilei: Salata de varza de bruxelles
PrinteazaSalata de varza de bruxelles din: varza de bruxelles, ceapa, otet de mere, ulei de masline, mustar dijon, sare, piper, portocale, branza de capra.
Ingrediente:
- 24 varze de bruxelles
- 1 ceapa tăiată felii subțiri
- 3 linguri otet de mere
- 9 linguri ulei de masline
- 2 lingurite mustar de Dijon
- sare si piper
- 2 portocale, feliate
- 120gr brânză de capră, maruntita
Mod de preparare:
Tocati varza, apoi combinati cu ceapa intr-un castron.
Amestecati împreună oțet de mere, ulei de măsline, muștar, sare si piper intr-un bol mic.
Turnati peste amestecul de varza. Se transferă într-un vas de servire, se garniseste cu felii de portocala si branza.
Serviti imediat.
Salata de varza de bruxelles
Pofta buna!
Ciolan de Porc Afumat la Cuptor
Ciolan de Porc Afumat la Cuptor din: ciolan de porc afumat, ulei de masline, usturoi, boia de ardei dulce, sare, piper, ceapa rosie, foi de dafin, vin rosu sec. În căutarea unei rețete cu ciolan de porc care să-ți satisfacă toate simțurile? Bucură-te de savoarea autentică a ciolanului de porc afumat la cuptor, o combinație […]
Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească
Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească din: burta prefiarta, morcovi, patrunjel, ceapa, smantana, galbenusuri, otet, sare, piper. Descoperă arta culinară românească prin una dintre cele mai iubite și apreciate rețete: Ciorba de Burtă. Îmbinând perfect gusturile bogate și texturile diverse, această ciorbă își are rădăcinile adânc înfipțe în tradiția gastronomică […]
Foarte buna salata de varza