Sangria cu mere si capsune din: vin rosu, mar, caisa, piersica, capsune, lamaie, zahar brun, busuioc, gheata. Ingrediente: 400 ml vin roșu 1 măr 1 caisă 1 piersică 8 căpșune 1 lămâie 2 lingurițe zahăr brun frunze de busuioc cuburi de gheață Mod de preparare: Mărul, caisa și piersica se curăță și se toacă […]
Sangria cu mere si capsune din: vin rosu, mar, caisa, piersica, capsune, lamaie, zahar brun, frunze de busuic, gheata. Ingrediente: 400 ml vin roșu 1 măr 1 caisă 1 piersică 8 căpșune 1 lămâie 2 lingurițe zahăr brun frunze de busuioc cuburi de gheață Mod de preparare: Mărul, caisa și piersica se curăță și […]
Sangria cu capsune si scortisoara din: vin rosu, apa tonica, capsune, zahar, lamaie, portocale, bastonase de scortisoara, frunze de menta, gheata. Ingrediente: 2 l vin roșu 1,5 l apă tonică 200 g căpșune 50g zahăr 1 lămâie 2 portocale 2 bastonașe de scorțișoară frunze de mentă gheață Mod de preparare: Se alege un vas […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.