Sangria cu fructe de padure din: capsuni, afine, zmeura, vin alb, suc de portocala, gheata – un cocktail usor de preparat si deosebit de savuros.
Sangria cu fructe de pădure este un cocktail rafinat și plin de prospețime, ideal pentru orice ocazie specială sau pentru a transforma o zi obișnuită într-una de neuitat.
Cu un amestec încântător de căpșuni, afine, zmeură, vin alb și suc de portocale, această băutură nu doar că îmbie la relaxare, dar aduce și o explozie de arome fructate care încântă simțurile.
Gheața adăugată în pahar completează perfect acest mix, oferindu-i un caracter răcoritor și savuros. Ușor de preparat și deosebit de atrăgătoare, sangria cu fructe de pădure este alegerea perfectă pentru cei care apreciază o băutură sofisticată, dar accesibilă.
Ingrediente:
1 cană de căpșuni
¼ cană de afine
½ ceasca zmeura
½ sticla vin alb
1 portocala stoarsa
6 cani cuburi de gheata
Mod de preparare:
Se pregatesc fructele.
Se pun in blender.
Adaugati vinul suc de portocale si gheata.
Se proceseaza bine până se combina.
Se toarnă într-un pahar, garnisiti cu fructe si serviti.
Sangria cu mure si vin rosu din: rodie, mure, mar, miere, scortisoara, vin rosu, sifon, apa minerala. Ingrediente: 1 cană rodie 1 cană de mure 1 mar, tăiat în felii subțiri 1½ linguri de miere 1 baton de scorțișoară 1 sticla vin roșu ¾-1 cană sifon sau apa minera Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Bun, bun. Mi-ai facut pofta