Serbet de banane cu afine din: banana, portocale, afine, miere, gheata. Ingrediente: 1 banană congelata 2 portocale, decojite 1 lingura coaja de portocala ½ ceasca de afine 2 linguri de miere 4 cuburi de gheata Mod de preparare: Puneti toate ingredientele in blender si omogenizati. Adăugați gheata si omogenizati din nou. Serviti serbetul imediat. […]
Reteta zilei: Sorbet de piersici cu lamaie
PrinteazaSorbet de piersici cu lamaie din: piersici, zahar, suc de lamaie, sare.
Ingrediente:
- 6 piersici proaspete
- ½ cana zahăr
- ½ ceasca suc de lamaie
- 1 praf sare
Mod de preparare:
Se curata piersicile de coaja, se taie bucati si se dau la congelator pana ingheata.
Adaugati apoi la blender impreuna cu zahăr, suc de lămâie și sare.
Procesati pana se omogenizeaza.
Dati la congelator pana la servire.
Serbet de piersici cu lamaie
Savurati!
Poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Serbet de capsuni
Serbet de capsuni din: capsuni, lapte, suc de lamaie, zahar. Ingrediente: 2 căni capsuni, cuburi 2 cani de lapte 2 lingurite de suc de lămâie ½ ceașca zahăr Mod de preparare: Adaugati căpșunile într-un blender si omogenizati. Daca vreti, puteti strecura. Se amestecă laptele, sucul de lămâie și zahărul. Refrigerați cel puțin […]
Serbet de trandafiri din: flori de trandafir, zahar, sare de lamaie, lamaie. Ingrediente: 250 g flori de trandafiri 1 kg zahăr 1 vârf de cuţit sare de lămâie 1/2 lămâie Mod de preparare: Se aleg trandafiri speciali pentru dulceaţă, se smulg petalele, se taie partea albă de la bază cu o foarfecă foarte curată. […]
Sorbet de cacao din: ciocolata, cacao, zahar de mesteacan, cacao, apa minerala. Ingrediente: 200 g ciocolată 70% cacao 150 g zahăr de mesteacăn 75 g cacao amară 500 ml apă minerală Mod de preparare: Diluaţi cacaua amară cu puţină apă minerală (luată din cei 500 ml) într-o cratiţă. Adăugaţi restul, precum şi zahărul de […]
Pofta buna!