Reteta zilei: Sorbet de piersici cu lamaie

Printeaza

Sorbet de piersici cu lamaie din: piersici, zahar, suc de lamaie, sare.

 

Ingrediente:

  • 6 piersici proaspete
  • ½ cana zahăr
  • ½ ceasca suc de lamaie
  • 1 praf sare

 

 

Mod de preparare:

Se curata piersicile de coaja, se taie bucati si se dau la congelator pana ingheata.

Sorbet de piersici cu lamaie

Adaugati apoi la blender impreuna cu zahăr, suc de lămâie și sare.

Procesati pana se omogenizeaza.

Serbet de piersici cu lamaie

Dati la congelator pana la servire.

Serbet de piersici cu lamaie

Serbet de piersici cu lamaie

Serbet de piersici cu lamaie

 

 

Savurati!

 


 

Poate te intereseaza si:

 

Reteta zilei: Serbet de banane cu afine

Serbet de banane cu afine din: banana, portocale, afine, miere, gheata. Ingrediente:  1 banană congelata 2 portocale, decojite 1 lingura coaja de portocala ½ ceasca de afine 2 linguri de miere 4 cuburi de gheata   Mod de preparare: Puneti toate ingredientele in blender si omogenizati. Adăugați gheata si omogenizati din nou. Serviti serbetul imediat. […]

Serbet de coacaze

Reteta zilei: Serbet de capsuni

Serbet de capsuni din: capsuni, lapte, suc de lamaie, zahar. Ingrediente:  2 căni capsuni, cuburi 2 cani de lapte 2 lingurite de suc de lămâie ½ ceașca zahăr       Mod de preparare: Adaugati căpșunile într-un blender si omogenizati. Daca vreti, puteti strecura. Se amestecă laptele, sucul de lămâie și zahărul. Refrigerați cel puțin […]

Serbet de trandafiri

Serbet de trandafiri

Serbet de trandafiri din: flori de trandafir, zahar, sare de lamaie, lamaie. Ingrediente: 250 g flori de trandafiri 1 kg zahăr 1 vârf de cuţit sare de lămâie 1/2 lămâie   Mod de preparare: Se aleg trandafiri speciali pentru dulceaţă, se smulg petalele, se taie partea albă de la bază cu o foarfecă foarte curată. […]

 

Sorbet de cacao

Sorbet de cacao

Sorbet de cacao din: ciocolata, cacao, zahar de mesteacan, cacao, apa minerala. Ingrediente: 200 g ciocolată 70% cacao 150 g zahăr de mesteacăn 75 g cacao amară 500 ml apă minerală   Mod de preparare: Diluaţi cacaua amară cu puţină apă minerală (luată din cei 500 ml) într-o cratiţă. Adăugaţi restul, precum şi zahărul de […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.