Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian din: rosii in bulion, ulei de masline, ceapa, usturoi, oregano, sare, piper, zahar. Sosul de roșii cu oregano este unul dintre cele mai iubite și versatile sosuri pentru paste, având rădăcini adânci în bucătăria italiană. Această rețetă vă va ghida spre […]
Reteta zilei: Sos de smantana cu patrunjel
PrinteazaSos de smantana cu patrunjel din: condimente pentru supa de vita, ceapa uscata, praf de ceapa, piper, zahar, patrunjel, smantana.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 4 lingurite condimente pentru supa de vită
- 2 linguri ceapa uscata, tocată
- 1 linguriță praf de ceapă
- ¼ lingurita piper negru proaspat macinat
- ½ linguriță de zahăr
- ½ lingurita patrunjel uscat
- 500gr smantana
Mod de preparare:
Combinati condimentele intr-un bol mic si se pastreaza deoparte.
Intr-un bol mai mare adaugati smanatana si se amesteca bine, se incorporeaza condimentele.
Se omogenizeaza.
Dati la frigider cel putin 1 ora. Serviti rece. O reteta usor de preparat si foarte gustoasa.
Sos de smantana cu patrunjel
Pofta buna!
Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian
Sos de Mango pentru Pește sau Fructe de Mare
Sos de Mango pentru Pește sau Fructe de Mare din: mango, ceapa rosie, ardei gras, ceapa verde, ardei iute, suc de lime, coriandru, sare, piper. Ingrediente: 1 mango matur, curățat și tăiat cubulețe 1/4 ceapă roșie, tăiată fin 1/4 ardei gras roșu, tăiat cubulețe 1/4 ardei gras galben, tăiat cubulețe 1/4 ceapă verde, tăiată […]
Sos de Busuioc cu Arome Delicate pentru Carne sau Legume
Sos de Busuioc cu Arome Delicate pentru Carne sau Legume din: frunze de busuioc, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Sosul de busuioc aduce o notă proaspătă și aromată oricărei mese, fie că alegi să-l servești alături de carne sau legume. Acest sos ușor de preparat și plin de arome este o […]
Pofta buna!
Foarte bun sosul de smantana