este o băutură tradițională fermentată, foarte populară în Europa de Est. Această băutură răcoritoare are un gust ușor acidulat și o aromă deosebită, fiind ideală pentru a te răcori în zilele călduroase. Prepararea cvasului de pâine albă este o artă veche, iar rezultatul este o băutură naturală, plină de probiotice […]
Reteta zilei: Sos iute de rosii
PrinteazaSos iute de rosii din: rosii, coriandru, ceapa, ardei iute, usturoi, suc de lamaie, sare, chips-uri tortilla.
Ingrediente:
- 3 rosii
- 1/2 ceasca frunze coriandru
- 1 ceapa, tocata
- 1 ardei iute, fara seminte, tocat
- 1 catel de usturoi, cojit
- 1 lingura suc de lămâie
- sare, dupa gust
- chips-uri tortilla, pentru servire
Mod de preparare:
Tocati rosiile, transferati intr-o strecuratoare si lasati sa se scurga cat timp pregatiti restul de ingrediente.
Adaugati coriandrul în blender, procesati pana se marunteste, adaugati ceapa, ardei iute, usturoi si procesati pana la omogenizare.
Se combină amestecul de coriandru cu rosiile intr-un castron. condimentează, după gust, cu suc de lămâie și sare.
Se serveste sosul cu chips-uri tortilla.
Sos iute de rosii
Pofta buna!
Distileria Dalmore a fost fondată în 1839 de Alexander Matheson în Alness, regiunea Highlands din Scoția. De-a lungul timpului, distileria a devenit renumită pentru producerea unor whiskyuri excepționale, utilizând metode tradiționale și inovatoare. Istoria The Dalmore 64 Trinitas The Dalmore […]
O sa fac sosul iute de rosii, e uite rau? Dar daca e pun doar jumatate de ardei!