Reteta zilei: Sote de ciuperci cu usturoi

Printeaza

Sote de ciuperci cu usturoi din: ciuperci, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente: 

  • ciuperci
  • usturoi
  • ulei
  • sare si piper

 

 

 

 

Mod de preparare:

Spalati foarte bine ciupercile. Scurgeti intr-o strecuratoare si uscati pe prosoape de hartie.

Feliati ciupercile si usturoiul curatat.

Intr-o tigaie incalziti putin ulei si incorporati usturoiul, pe care il rumeniti 2 minute.

Adaugati ciupercile si sotati cateva minute.

Asezonati cu sare si piper, dupa gust.

Serviti sote-ul de ciuperci cu friptura, dupa preferinta, fiind o granitura usor de pregatit.

 

Sote de ciuperci cu usturoi

Sote_de_ciuperci_cu_usturoi_04

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Cam simplu soteul de ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.