Reteta zilei: Sufleu de spanac cu branza cheddar

Printeaza

Sufleu de spanac cu branza cheddar din: spanac, ardei iute, ardei gras, patrunjel, branza cheddar, crema de branza, branza telemea, parmezan, smantana, usturoi, suc de lamaie, praz, ulei.

 

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: 

  • 2-3 cani spanac tocat
  • 1 ardei iute, fara seminte
  • 3/4 cană ardei gras, tocat
  • 1 lingura patrunjel
  • 2 cesti branza cheddar
  • 1 cana crema de branza
  • 1/2 cană branza telemea rasa
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 1 cana smantana
  • 1 catel de usturoi cuburi
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 3 fire praz tocat
  • 1 lingura ulei

 

Mod de preparare:

Puneti toate legumele intr-un castron mare.

Citeste si: Sufleu de spanac cu smantana si cascaval

Adaugati spanacul.

Pastrati putina branza cheddar pentru topping, iar restul o adaugati in castron impreuna cu celelalte branzeturi.

Citeste si: Sufleu de spanac cu cascaval si ou

Amestecati si adaugati smantana si omogenizati.

Ungeti cu ulei 2 vase de lut si impartiti amestecul de legume.

Presarati brânza rezervata. Se incalzeste cuptorul la 170C. Coaceti 25-30 de minute.

Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca si serviti.

Citeste si Sufleu de spanac cu sunca si telemea

Sufleu de spanac cu branza cheddar

Sufleu de spanac cu branza cheddar

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Nu prea-mi place sufleul asta de spanac

  2. Mie-mi place spanacul, deci si prin urmare imi place si sufleul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.