Reteta zilei: Supa de conopida cu mazare

Printeaza

Supa de conopida cu mazare din: ulei, cuisoare, scortisoara, seminte de fenicul, ceapa, pasta de ghimbir cu usturoi, rosii, conopida, mazare, turmeric, pudra de coriandru, garam masala, apa, coriandru.

 

Ingrediente:

  • 2 lingurite ulei
  • 2 cuisoare
  • 1 bucatica scorțișoară
  • 1/2 lingurita semințe de fenicul
  • 1 cana ceapă, tocata
  • 2 lingurite pasta de ghimbir cu usturoi
  • 3/4 ceasca rosii, tocate
  • 3 cesti conopida, rupta buchețele
  • 1 ceasca mazare
  • 1 varf de cutit turmeric
  • 1 lingurita pudra de coriandru
  • 1 varf de cutit garam masala
  • 2 cesti apa
  • coriandru, pentru servire

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul si se adauga cuisoare, scortisoara si seminte de fenicul.

Supa de conopida cu mazare

Dupa 1 minut adaugati ceapa și pasta de ghimbir cu usturoi.

Supa de conopida cu mazare

Dupa 1 minut incorporati restul ingredientelor, cu exceptia coriandrului.

Supa de conopida cu mazare

Gatiti aproximativ 30-40 de minute, garnisiti cu coriandru si serviti.

Supa de conopida cu mazare

Supa de conopida cu mazare

Supa de conopida cu mazare

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Supa de conopida cu lapte si smantana

Supa de conopida cu lapte si smantana din: conopida, apa, unt, lapte, smantana, sare, faina, patrunjel verde. Ingrediente: o  conopidă 250 ml apă 50 g unt o cană lapte (apă) 2 linguri smântână sare o lingură făină pătrun­jel verde   Mod de preparare: Conopida, spălată, curăţată, desfăcută în bucăţi, se fierbe în apă cu sare. […]

 

Supa de conopida cu unt

Supa de conopida cu unt din: conopida, smantana, ou, paine, unt. Ingrediente: o conopidă o jumătate pahar smântlână un ou felii de pâine prăjită în unt o lingură unt   Mod de preparare: Se pune conopida în apă rece şi se lasă un sfert de oră. Apoi se curăţă şi se fierbe, întreagă, în apjă […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Bianca Varlan

    Nu-mi place supa asta

  2. Interesanta reteta de supa, dar parca prea complicata pentru mine, ceva mai simplu n-ai?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.