Supa crema de rosii cu orz din: ulei de masline, morcovi, ceapa, usturoi, sare, rosii, supa de pui, busuioc, fulgi de ardei rosu, zahar, smantana, orz, piper.
Ingrediente:
2 linguri de ulei de masline
2 morcovi tocati
1 ceapa, tocata
1 catel de usturoi, tocat
1 linguriță de sare
1 cutie roșii cu busuioc
2 cesti supa de pui
1/2 linguriță busuioc uscat
fulgi de ardei rosu
1 linguriță zahar
1 cană smantana
1 cană orz fiert
1/2 lingurita piper negru
Mod de preparare:
Într-o oala se adaugă ulei de măsline și se încălzește la foc mare mediu.
Adaugati morcovi, ceapa, usturoiul si 1/2 lingurita de sare și se amestecă pentru a se combina.
Gatiti legumele aproximativ 8-10 minute.
Adaugati rosiile, supa de pui, busuioc, fulgi de ardei roșu și zahăr.
Cu o lingura de lemn zdrobiti rosiile. Se reduce focul la mic și acoperiti cu un capac.
Fierbeti timp de 20 minute.
Opriti focul, se transferă supa la blender și pasati pana se omogenizeaza.
Adaugati din nou supa in oala. Se incorporeaza smantana și orzul.
Adaugati restul de sare și piper negru. Serviti supa crema calda cu paste, daca doriti.
Reteta supa crema de rosii cu busuioc din: rosii, apa, orez, zahar, smantana, busuioc sau menta. Ingrediente: 1 kg de roşii de grădină, bine coapte 4 linguriţe Bulgaraşi de Savoare Legume 1 l apă 2 linguri orez 3 linguri zahăr 150 ml smântână de gătit busuioc proaspăt sau mentă Mod de preparare: Decojeşti roşiile […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Nu arata cum imi place mie supa asta