Anason: Beneficii pentru Sănătate, Rețete Delicioase și Tot ce Trebuie Să Știi. Anasonul cunoscut și sub denumirea de “Pimpinella anisum,” este o plantă aromatică cu flori albe și mici, originară din bazinul mediteranean. Această plantă este apreciată pentru aroma și semințele sale folosite în bucătărie și în industria parfumurilor, dar și pentru beneficiile sale asupra […]
Reteta zilei: Supa de cartofi cu carnati
PrinteazaSupa de cartofi cu carnati din: carnati, unt, ceapa, usturoi, cartofi, sare, piper, patrunjel, faina, lapte.
Ingrediente:
- ½ kg carnati
- 100gr unt
- 1 ceapă, tocată
- 2 catei usturoi, tocat
- 3 cartofi
- 1 lingurita sare
- 1 linguriță piper
- 2 lingurite pătrunjel
- 2-½ lingurițe faină
- 4 căni de lapte
Mod de preparare:
Topiți untul într-un vas mare la foc mediu. Se adaugă ceapa și se gătește, amestecând frecvent, cateva minute.
Adăugați usturoiul, cartofii, sarea și piperul și pătrunjelul și gătiți încă 3 minute. Adaugati cârnații.
Adăugați făina și gătiți încă 2 minute. Incorporati laptele. Se aduce la fierbere și se fierbe 15-20 minute.
Serviti supa calda.
Supa de cartofi cu carnati
Pofta buna!
Caltaboși Oltenesti Tradiționali: Savoarea Autentică a Bucătăriei
Caltaboși Oltenesti Tradiționali: Savoarea Autentică a Bucătăriei din: maruntaie de porc, carne de porc, orez, ceapa, usturoi, piper negru, sare, cimbru, boia, mate de porc Descoperă o rețetă veche, adânc înrădăcinată în tradițiile culinare românești: Caltaboșii Oltenesti. Acest preparat, bogat în arome și istorie, îmbină gustul autentic al bucătăriei tradiționale cu tehnici de preparare transmise […]