Reteta zilei: Supa de ceapa cu sos worcestershire

Printeaza

Supa de ceapa cu sos worcestershire din: ulei de masline, ceapa, sare, usturoi, vin alb, cimbru, sos worcestershire, dafin, piper, supa de vita, bagheta, branza.

Poate te intereseaza si:

 

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2-3 cepe, felii subtiri
  • 1 linguriță de sare
  • 4-6 catei de usturoi, tocat
  • 1/4 ceasca vin alb
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • 2 frunze de dafin
  • piper negru proaspat macinat, dupa gust
  • 4 căni supa de vita
  • 1 bagheta, feliata
  • brânză rasa

 

Mod de preparare:

Aduceti oală de supa la foc mediu-scăzut și se adaugă ulei de măsline.

Când uleiul este cald, se adauga ceapa felii și sarea.

Gatiti ceapa la foc mediu-scăzut, amestecand ocazional, până când se caramelizeaza.

Adăugați vinul alb, cimbru, sos Worcestershire, frunze de dafin si piper.

Se incorporeaza supa. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de o jumătate de oră.

Între timp, preîncălziți cuptorul. Feliati bagheta.

Puneti in cuptor si rumeniti cate 1 minut pe fiecare parte.

Impartiti supa in boluri si adaugati felii de bagheta, apoi presarati branza rasa si serviti.

 

Supa de ceapa cu sos worcestershire

Supa_de_ceapa_cu_sos_worcestershire_11

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.