Reteta zilei: Supa de fasole cu paste si spanac

Printeaza

Supa de fasole cu paste si spanac din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosie, supa de legume, penne, fasole, spanac, sare, piper.

Supa de fasole cu paste si spanac

Ingrediente:

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1/2 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 rosie, tocata
  • 4 cesti supa de legume
  • 3/4 ceasca penne
  • 1 cutie fasole
  • 4-5 cani spanac, maruntit
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare la foc mediu, gatiti ceapa si usturoiul in ulei de masline cateva minute.

Adaugati rosiile tocate si se gateste timp de aproximativ 5-7 minute.

Supa de fasole cu paste si spanac

Se toarna supa si se lasa sa dea in clocot. Adaugati pastele si reduceti focul la mic.

Supa de fasole cu paste si spanac

Fierbeti aproximativ 10-12 de minute. Se adauga fasolea si spanacul.

Se condimenteaza cu sare si piper. Gatiti cateva minute, opriti focul si lasati sa se odihneasca.

Supa de fasole cu paste si spanac

Supa de fasole cu paste si spanac

Supa de fasole cu paste si spanac

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

supe

Supa de fasole verde cu piept de curcan si tarhon

Supa de fasole verde cu piept de curcan si tarhon din: piept de curcan, fasole verde, ceapa, ardei, usturoi, ulei, morcovi, cartofi, boia, sare, piper, faina, smantana, tarhon. Ingrediente: 400 g piept de curcan 250 g fasole verde 1 ceapă 1 ardei 1 cățel de usturoi 40 ml ulei 2 morcovi 2 cartofi boia sare […]

retete

Supa Minestrone – rețeta italiană de supă de legume cu paste

Supa Minestrone – rețeta italiană de supă de legume cu paste din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, telina, cartof, fasole, rosii, supa de legume, paste, busuioc, oregano, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă medie, tocată 2 căței de usturoi, tocați 2 morcovi, tăiați cubulețe 2 tije de țelină, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Arata bine supa de fasole cu paste, dar fara spanac, nu-mi place cu spanac … O sa fac si eu, dar fara spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.