Bruschete cu Tartar de Ton din: paine, ulei, usturoi, file de ton, avocado, suc de lamaieceapa rosie, capere, sos de soia, ulei de susan, sare, piper, patrunjel. Această rețetă nu doar că impresionează prin aspect și gust, dar este și o opțiune culinară sănătoasă, plină de proteine și acizi grași Omega-3. Perfecte pentru a fi […]
Reteta zilei: Supa de salata cu aroma de ansoa
PrinteazaSupa de salata cu aroma de ansoa din: usturoi, ansoa, fulgi de ardei, salata, supa de pui, paine veche, ulei de masline, usturoi, parmezan, lamaie.
Ingrediente:
- 3 catei de usturoi, felii subtiri
- 6 ansoa
- ¼ lingurita fulgi de ardei rosu
- 2 salate
- 5 cani supa de pui
- paine veche de 1 zi
- Ulei de masline
- 1-2 catei de usturoi
- parmezan
- lamaie
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Incalziti 2-3 linguri ulei de masline intr-o oala si adaugati ansoa.
Gatiti la foc mare cateva minute, pana se dizolva bine. Adauga usturoiul feliat și fulgii de ardei rosu si sotati aproximativ 2 minute.
Adaugati salata maruntita, asezonati su sare si se gateste aproximativ 3 minute. Acoperiti cu supa, se reduce focul la mic.
fierbe 10-15 de minute. Intre timp, feliati painea si asezati intr-o tava, stropiti cu ulei de masline.
Coaceti aproximativ 10 minute. Frecati paine calda cu usturoi.
Așezați painea crocanta in partea de jos a bolurilor de supa si presarati parmezan.
Adaugati supa calda si serviti cu suc de lamaie, dupa gust.
Supa de salata cu aroma de ansoa
Pofta buna!
Foarte buna supa de salata 🙂