Reteta zilei: Supa minestrone cu dafin

Printeaza

Supa minestrone cu dafin din: telina, patrunjel, cimbru, dafin, ulei de masline, ceapa, rosii, morcovi, cartof, varza, fasole, apa, sare, piper, fulgi de ardei, rozmarin.

Ingrediente: 

  • 2 tije telină
  • 1 radacina patrunjel
  • cimbru
  • 4 frunze de dafin
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă, cuburi
  • 400gr rosii decojite
  • 2 morcovi, curățați și tocati
  • 1 cartof, cuburi
  • putina varza, tocata
  • 300gr fasole din conserva
  • 6 cani apă
  • 1 lingurita sare
  • ¼ linguriță de piper negru
  • 2 lingurițe fulgi de ardei iute
  • 2 lingurite rozmarin tocat

 

Mod de preparare:

Pregatiti toate legumele.

Supa minestrone cu dafin

Într-o oală mare, incalziti ulei la temperatură medie. Adăugați ceapă și usturoi. G

atiti, amestecand ocazional, pana ce ceapa este translucida.

Adăugați roșiile si dafin si gatiti până când se evaporă o parte din lichid și spargeți apoi roșiile.

Se adaugă morcovul, țelina, cartoful, varza, fasolea, radacina patrunjel, cimbru si apă si aduceți la fiert.

Supa minestrone cu dafin

Se condimentează cu sare, piper negru, fulgi de ardei roșii și rozmarin. Gatiti aproximativ 30 de minute.

Serviti supa calda.

Supa minestrone cu dafin

Supa minestrone cu dafin

Supa minestrone cu dafin

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Minestrone cu naut

Minestrone cu naut din: ulei de masline, ceapa, telina, morcovi, usturoi, rosii, suc de rosii, paste, naut, oregano, cascaval, spanac, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă roşie de dimensiune medie 1/4 rădăcină de ţelină mică 3 morcovi 2 căţei de usturoi 2 l suc de roşii 2 borcane (800 g) roşii întregi […]

 

Supa Minestrone cu cascaval

Supa Minestrone cu cascaval din: supă de vită strecurată, mor­covi, rădăcină de pătrunjel, mazăre verde, fasole verde, fidea, smântână, gălbenuş, caşcaval. Ingrediente: 2 litri de supă de vită strecurată 200 g mor­covi 200 g rădăcină de pătrunjel 500 g mazăre verde 200 g fasole verde 1 mână de fidea 100 ml smântână 1 gălbenuş 100 g […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.