Reteta zilei: Supa minestrone cu dovleac si salata creata
PrinteazaSupa minestrone cu dovleac si salata creata din: ulei de masline, ceapa, dovleac, usturoi, rozmarin, salata creata, supa de pui, paste, fasole alba, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- ¼ ceasca ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- ½ dovleac, cuburi
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 1 lingurita de rozmarin
- 1 salata creata
- 4 cesti supa de pui
- 1/2 ceasca paste
- 1 cana de fasole alba din conserva
- Parmezan pentru servire
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se incalzeste 2 linguri de ulei de masline intr-o oala mare. Adaugati ceapa si gatiti cateva minute. Adaugati dovleacul, se acopera si se gateste timp de 5 minute. Adaugati usturoiul si rozmarinul si gatiti pentru un minut.
Adaugati salata, se amesteca si se fierbe 2-3 minute. Incorporati supa de pui, se acopera si se fierbe la foc mic timp de 7-8 minute. Adaugati sare si piper. Gatiti pastele al dente.
Adaugati pastele si fasolea in oala cu supa si gatiti timp de 5 minute. Adaugati inca 2 linguri de ulei de masline la supa. Lasati sa se odihneasca si serviti cu parmezan.
Supa minestrone cu dovleac si salata creata
Pofta buna!
Supa minestrone e delicioasa
Foarte buna supa minestrone, insa renunt la salata aia creata, nu-mi place
Da. Merita icnercata supa asta