Supă de Ghimbir și Morcov: Elixirul Vitalității din: morcovi, ghimbir, ceapa, usturoi, supa, ulei de masline, sare, piper, smantana, frunze de patrunjel sau coriandru. Bun venit la o călătorie culinară în lumea sănătății și a gustului cu Supa de Ghimbir și Morcov. Această supă vă va revigora și vă va încânta papilele gustative cu aromele […]
Reteta zilei: Supa picanta de vita cu rosii si ardei
PrinteazaSupa picanta de vita cu rosii si ardei din: ceapa, usturoi, ardei gras, ardei iute, chimen, supa de vita, rosii, varza, carne de vita, ardei copt, smantana.
Ingrediente:
- 2 cepe, feliate
- 2 lingurite usturoi, tocat
- 1 lingura ulei de masline
- 2 linguri ardei gras, tocat
- 1 lingura ardei iute
- 1/2 lingurita seminte de chimen, zdrobit
- 4 cesti de supa de vita
- 3 cesti rosii, cubulete
- 2 cani de varza, tocata
- 1 kg carne de vita, tocata
- 1 borcan ardei copt, cuburi
- Smantana, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti o tigaie mare, se adauga uleiul , ceapa si sotati aproximativ 5 minute.
Adaugati usturoiul si gatiti inca 2 minute. adauga ardei iute, ardei gras si chimen si gatiti inca 1 minut.
Puneti amestecul de ceapa intr-o oala mare de supa. Adaugati supa, rosiile, varza si 2 cani de apa si lasati sa fiarba.
Rumeniti carnea de vita in tigaie aproximativ 10 minute. Incorporati in oala cu supa.
fierbe la foc foarte mic o ora. Se adauga apoi ardei copt si se mai fierbe inca o ora.
Serviti supa calda, garnisita cu smantana.
Supa picanta de vita cu rosii si ardei
Pofta buna!
Supă de vită cu tăiței de casă
Supă de vită cu tăiței de casă din: coaste de vita, morcovi, ceapa uscata, radacini de patrunjel, pastarnac, ulie, telina, sare, piper, oua, faina. Carnea de vită este o sursă importantă de proteine, vitamine și minerale. Este una dintre cele mai consumate tipuri de carne din întreaga lume, fiind utilizată în diferite preparate culinare, precum […]
Pofta buna!