Reteta zilei: Sushi cu ton

Printeaza

Sushi cu ton din: foi de alge marine, sare de mare, ulei de susan, ton, sos de soia, praz, coriandru, seminte de susan negru.

 

 

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de alge marine
  • sare de mare
  • ulei de susan
  • 1 bucata ton, taiat cuburi
  • 1 lingura de sos de soia
  • 2 fire praz, taiat felii subtiri
  • coriandru, tocat marunt
  • Seminte de susan negru, pentru garnitura

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 225C. Spalati foile de alge si puneti-le una peste alta.

Ungeti cu ulei de susan si presarati cu sare.

Coaceti timp de aproximativ 10 minute. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

Puneti tonul intr-un castron si adaugati sos de soia si ulei de susan.

Adaugati coriandru si praz si amestecati.

Incorprati cateva seminte de susan negru. In fiecare foaie puneti cate un-2 linguri de ton aromat si serviti imediat.

 

Sushi cu ton

Sushi cu ton

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Pateu de ton

Pateu de ton din: unt, usturoi, ceapa, ciuperci, esenta de portocale, crema de branza, ton, patrunjel, coaja de portocala, sare, piper   Ingrediente: 2 linguri unt 2 catei usturoi, zdrobit 1 jumatate de ceapa, tocata 1 cutie ciuperci, scurse 1/2 lingurita esenta de portocale 1 lingura indulcitor 1 pachet crema de branza 1 cutie ton, […]

Sos cu somon afumat si crema de branza

Sos cu somon afumat si crema de branza din: crema de branza, smantana, ceapa verde, suc de lamaie, sos picant, somon afumat, avocado. Ingrediente: 1 pachet crema de branza 50 ml smantana 1 fir ceapa verde, tocata 2 lingurite suc de lamaie 1 picatura sos picant 150 gr somon afumat, maruntit 1 avocado, pasat   […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Ce bine arata, ce pofta mi-ai facut de sushi

  2. N-am mancat pana acum sushi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.