Reteta zilei: Tagliatelle cu sos bolognese
PrinteazaTagliatelle cu sos bolognese: ulei de masline, morcov, telina, ceapa, foiae de dafin, bacon, carne tocata de porc, carne tocata de vita, vin rosu, supa de pui, pasta de tomate, lapte, unt, parmezan, concentrat de pui si tagliatelle.
Ingrediente:
- 1 ceasca ulei de masline
- 1 Morcov, fin tocat
- 1 țelina, fin tocata
- 2 cepe tocate marunt
- 1 foaie de dafin
- bacon
- 500 gr carne tocata de porc
- 500 gr carne tocata de vita
- 1 pahar vin rosu
- 1-1/2 Cupe supa de pui
- 2 linguri pasta de tomate
- 3/4 ceasca de lapte
- 1 lingura unt
- 3/4 ceasca parmezan ras
- concentrat de pui
- 500 gr tagliatelle
Mod de preparare:
Incalziti uleiul de masline la foc mediu. Adauga legumele si foaia de dafin.
Gatiti legumele 20-30 de minute. Adaugati baconul taiat cubulete.
Gatiti 20-30 de minute.Adaugati apoi carnea tocata.
Gatiti pentru inca 20-30 de minute. Adaugati vinul rosu.
Adauga supa de pui si delikatul de pui dupa gust. Gatiti pentru inca 40 de minute.
Se topeste pasta de tomate in putina supa de pui.
Adaugati si amestecati foarte bine în carne.
Adaugati lapte si amestecati. Incorporati unt.
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se toarna sosul peste paste. Garnisiti cu parmezan ras.
Tagliatele cu sos bolognese
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tagliatele
Ce poooofta mi-ai facut
O sa fac si eu pastele astea 🙂