Tarta cu dovleac si scortisoara din: faina, zahar, unt, oua, dovleac, fulgi de migdale, scortisoara. Ingrediente: Pentru aluat: 400 g făină 3 linguri zahăr 350 g unt 3 ouă Pentru umplutura: 400 g dovleac curăţat 1 linguriţă scorţişoară 3 linguri zahăr 1 lingură apă 100 g fulgi de migdale Mod de preparare: Pentru aluat, frămânţi […]
Reteta zilei: Tarta cu dovleac si branza
PrinteazaTarta cu dovleac si branza din: aluat de patiserie, dovleac, smantana, oua, branza albastra, sare, piper.
Ingrediente:
- 300gr aluat de patiserie
- 200gr dovleac
- 100 ml smantana
- 2 ouă
- 70gr brânză albastră
- sare si piper
Mod de preparare:
Taiati cuburi dovleacul.
Intindeti foaia de aluat si transferati intr-o tava, intepati cu o furculita.
Bateti ouăle și smantana într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.
Răspândiți cubulețele de dovleac uniform peste aluat.
Se toarnă amestecul de ou peste dovleac.
Se rupe brânza albastră și se presară peste.
Coaceți la 200C timp de aproximativ 20-25 minute.
Tarta cu dovleac si branza
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Tarta cu dovleac si mere din: faina, unt, zahar, oua, dovleac, mere, zahar, mascarpone, scortisoara. Ingrediente: 290 g făină 60 g unt 100 g zahăr 1 ou 1 praf de sare 1 lingură apă 500 g dovleac curăţat 1 kg mere 200 g zahăr 250 g mascarpone 2 ouă 2 linguriţe scorţişoară Mod de preparare: […]
Tarta cu nuci si dovleac din: faina, zahar, nucsoara, praf de copt, sare, apa, oua, unt, ghimbir, dovleac, frisca, zahar brun, nuci, arome. Ingrediente: 1 1/3 cană făină 2 linguri zahăr câte un vârf de cuţit de nucşoară, praf de copt şi sare 1 gălbenuş 2 linguri apă rece 150 g unt opţional 2 linguri […]