carne de miel, ulei de masline, ceapa, usturoi, faina, supa, rosii, morcovi, pastarnac, cartofi, fasole verde, sare, piper, patrunjel. Navarin de Miel, o tocană franceză de primăvară, este o celebrare a simplității și a bogăției gusturilor. Această rețetă clasică, care îmbină carnea […]
Reteta zilei: Tocana de cartofi cu peste
PrinteazaTocana de cartofi cu peste din: ton, ceapa, cartofi, dovlecel, supa de peste, ceapa verde, ardei iute, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, sos de peste, usturoi, orez.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 1 cutie de ton
- 1 ceapa, cuburi
- 2 cartofi curatati si taiati cuburi
- 1 dovlecel feliat
- 3 cesti supa de peste sau apa
- 1 ceapa verde, tocata
- 1 ardeiiute verde, felii
- 1 lingura pasta de chili
- 1 lingura fulgi chili
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingura sos de peste
- 2 catei de usturoi, tocat
- orez, pentru servire
Mod de preparare:
Într-un castron mic, combinati pasta de chili, fulgii de chili, sos de soia pentru supă, usturoi, sos de soia si sos de peste.
Se amestecă bine.
Într-o oală, combină supa de peste, ceapa, cartofi și adaugati pasta de condimente, aduceti la fiert.
Dupa aproximati 20 de minute se adauga dovlecelul și tonul.
Gatiti inca 2 minute. Asezonati, dupa gust.
Opriti focul, lasati sa se odihneasca, adaugati ceapa verde și ardei iute.
Serviti fierbinte cu orez.
Tocana de cartofi cu peste
Pofta buna!
Tocană de legume cu orez pentru iarnă
Tocană de legume cu orez pentru iarnă din: ulei, ceapa, ardei capia, morcovi, telina, radacina de patrunjel, bulion, orez, foi de dafin, patrunjel verde. Ingrediente: 800 ml ulei 1,5 kg ceapă 2 kg ardei capia 1 kg morcovi 2 ţeline 3 rădăcini de pătrunjel 1 l bulion sau 2 kg roşii 700 g orez foi […]
Pofta buna!
Ce bine a iesit tocanita 🙂 hai ca-mi place