Burgeri de struț – o opțiune sănătoasă pentru iubitorii de carne. Carnea de struț este renumită pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru faptul că este bogată în proteine și fier, oferind o alternativă nutritivă față de carnea de vită. Acești burgeri sunt suculenți, plini de savoare și ușor de preparat, perfecti pentru o […]
Reteta zilei: Tocanita de pui cu ardei gras
PrinteazaTocanita de pui cu ardei gras din: pulpe de pui, usturoi, oregano, chimen, fulgi de ardei rosu, piper, ceapa, ardei gras, rosii, pasta de tomate, sare, orez.
Poate te intereseaza si:
- Tocanita de pui cu ghimbir
- Tocanita de vita cu bere bruna si galuste
- Tocanita de fasole rosie cu praz si cimbru
Ingrediente:
- 6 pulpe dezosate de pui
- 4 catei de usturoi
- ½ lingura oregano
- 1 linguriță de chimen
- ⅛ lingurita fulgi de ardei rosu
- piper negru
- 1 ceapa
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras roșu
- 1 cutie rosii cubulete
- 3 linguri pasta de tomate
- sare, dupa gust
- orez, pentru servire
Mod de preparare:
Puneti carnea intr-o cratita ovala, tocat si adaugati usturoiul, se presara oregano, chimen, fulgi de ardei rosu si piper.
Tocati ceapa si ardeiul si adaugati in cratita.
Adaugati rosiile și pasta de tomate.
Puneti capacul si gatiti la foc mic timp de 2 ore.
Scoateți capacul și amestecati. Rupeti carnea de pui in bucati mici, amestecand in acelasi timp.
Asezonati cu sare, dupa gust. Serviti tocana calda cu orez.
Tocanita de pui cu ardei gras
Pofta buna!
Salata asiatica cu vermicelli – perfecta pentru o masa usoara si sanatoasa. Aceasta salata combina texturi crocante si arome proaspete, oferind o experienta culinara unica. Vermicellii de orez sunt un ingredient de baza in multe bucatarii asiatice, fiind apreciati pentru versatilitatea si textura lor. Ei sunt adesea folositi in supe, salate si preparate stir-fry, oferind […]
Arata foarte bine tocanita!
Maine fac si eu tocanita