din: quinoa, lapte, miere, extract de vanilie, banane, capsune, afine, rodii, nuci. Această rețetă de mic dejun quinoa este bogat în nutrienți esențiali și oferă o combinație echilibrată de carbohidrați, proteine și grăsimi sănătoase. Quinoa este o sursă excelentă de proteine și fibre, iar fructele proaspete adaugă vitamine […]
Reteta zilei: Vita marinata la tigaie
PrinteazaVita marinata la tigaie din: vita, seminte de mustar, usturoi prajit, zahar, piper verde, coriandru, sare, ceapa, piper negru, ardei iute, ulei de rapita, cartofi copti, salata verde.
Poate te intereseaza si Vita la tigaie cu pastai de mazare
Ingrediente:
- 4 buc fripturi de vita
- Semințe de muștar
- usturoi prăjit
- zahăr
- piper verde
- coriandru
- sare
- ceapa
- piper negru
- ardei iute
- ulei de rapita
- cartofi copti si salata verde, pentru servire
Mod de preparare:
Adăugați toate condimentele, cu exceptia carnii intr-o punga care se inchide ermetic. Adaugati apoi carnea, agitati si dati la rece cel putin 1 ora.
Incalziti o tigaie, adaugati fripturile scurse de sos in exces si rumeniti cate 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturile din tigaie si lasati să se odihnească timp de câteva minute, înainte de feliere.
Feliati si serviti cu cartofi copti si salata verde.
Vita marinata la tigaie
Pofta buna!
Carnea de vita – Beneficii pentru sanatate si retete
Carnea de vită este o sursă importantă de proteine și nutrienți esențiali pentru sănătatea umană. Proteine de calitate: Carnea de vită furnizează proteine complete, adică conține toți cei nouă aminoacizi esențiali de care corpul nostru are nevoie pentru a construi și repara țesuturile. Fier: Carnea de […]
Foarte bine a iesit vita la tigaie