Noodles cu sos iute si legume

Reteta zilei: Noodles cu sos iute si legume

Noodles cu sos iute si legume din: noodles, castravete, ceapa verde, ridichii, fasole verde, alune, ulei, usturoi, pasta de susan, ulei de susan, sos de soia, sos chili, otet balsamic, supa de pui, zahar, sare, piper, cajuu.   Ingrediente:  450g noodles 1/2 castravete, taiat cuburi 4-6 fire ceapa verde 1 legatura ridichii 11gr fasole verde […]

Reteta zilei: Porc cu legume si fidea

Porc cu legume si fidea din: fidea, porc, ulei, ghimbir, salata verde, fasole verde, ardei iute, ardei gras, sare, piper, alge marine, sos worcestershire, sos de soia sos de stridii, zahar, piper alb.   Ingrediente:  300g fidea 200g carne de porc fără os tăiata în felii subțiri 4 1/2 linguri ulei 1 bucatica radacina ghimbir, […]

Carne de porc cu taietei de orez

Reteta zilei: Carne de porc cu taietei de orez

Carne de porc cu taietei de orez din: porc, teietei de orez, broccoli ardei iute, ulei, usturoi, ceapa verde, iarba de lamaie, ardei gras, lapte de cocos, pasta de tomate, sos de soia, vin de orez, ghimbir.   Ingrediente:  450g file de porc 225g taietei de orez 115g broccoli 1 ardei iute rosu fara seminte […]

Chiftele cu sfeclă roşie

Reteta zilei: Chiftele de cartofi cu salata de sfecla rosie

Chiftele de cartofi cu salata de sfecla rosie din: cartofi, mar, ceapa, faina, oua, ulei arpagic, sare, piper, smantana, marar, sfecla rosie, ceapa rosie, otet, ulei de masline, zahar.   Ingrediente:  500 g cartofi 1 mar, decojit, fără sâmburi și ras 1 ceapa, tocata 50g faina 2 ouă 2 linguri ulei arpagic, tocat sare și […]

Chiftelute de crab

Reteta zilei: Chiftele de crab

Chiftele de crab din: crab, maioneza, sos tartar, praf de mustar, ou, sos tabasco, patrunjel, ceapa verde, pesmet, ulei, sare, piper, marmelada de ceapa rosie.   Ingrediente:  450g carne de crab 2 linguri de maioneza sau sos tartar 1/2-1 lingurițe praf de muștar 1 ou, ușor bătut sos Tabasco 3 linguri patrunjel proaspat 4 fire […]

Reteta zilei: Calamari umpluti cu legume

Calamari umpluti cu legume din: calamari, unt, pesmet, ceapa, usturoi, praz, morcovi, supa, ulei de masline, patrnjel, sare, piper, rozmarin, orez cu sofran.   Ingrediente:  4 calamari curatati 6 linguri unt 50g pesmet 2 cepe, tocate 4 catei de usturoi, tocat 1 praz, taiat cuburi 2 morcovi 150ml supa 2 linguri ulei de masline 2 […]

Somon la gratar cu avocado

Reteta zilei: Somon la gratar pe pat de avocado

Somon la gratar pe pat de avocado din:ardei iute, ulei de masline, ceapa, supa de peste, lime, smantana, tequila, avocado, somon sare, piper alb.   Ingrediente:  3 ardei iuti 3 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata marunt 150ml supa de pește coaja rasă și sucul de la 1 lime 120ml smantana 2 linguri tequila 1 […]

Reteta zilei: Pui cu mazare

Pui cu mazare din: piept de pui, faina, ulei, ceapa, fenicul, seminte de fenicul, patrunjel, vin, supa de pui, mazare, lamaie, galbenus de ou, sare, piper.   Ingrediente:  4 bucati piept de pui, dezosat faina 2-3 linguri ulei de masline 1-2 cepe, tocata 1/4 bulb de fenicul, tocat 1 lingura patrunjel proaspat tocat, plus pentru […]

Pui cu ardei iute si busuioc

Reteta zilei: Pui cu ardei iute si busuioc

Pui cu ardei iute si busuioc din: usturoi, lei, ardei iute, piept de pui, sos de peste, sos de soia, zahar, busuioc.   Ingrediente:  3 catei usturoi, tocat 4 linguri ulei 2-4 ardei iuti, fara seminte tocati 450gr piept de pui, cuburi 3 linguri sos de peste 2 lingurițe sos de soia 1 linguriță de […]

Şniţel cu mozarella

Reteta zilei: Snitele de curcan

Snitele de curcan din: piept de curcan, lamaie, usturoi, faina, oua, apa, boia, ulei, sare, piper, legume. Ingrediente:  4 fileuri de piept de curcan sucul de la 1 lamaie 2 catei de usturoi tocat făină 1-2 ouă 1 lingura apă boia de ardei ulei sare si piper legume, pentru servire Mod de preparare: Bateti fiecare […]

Ciuperci cu smantana si patrunjel

Reteta zilei: Vita cu ciuperci si sos de smantana

Vita cu ciuperci si sos de smantana din: vita, faina chili, boia, ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, coniac, supa, smantana, patrunjel sare, piper, orez, salata.   Ingrediente:  1.2 kg file de muschi de vita 2 linguri făină 1 vârf de cuțit de chili si 1 varf de cutit de boia 5 linguri ulei 1 ceapa, tocata […]

Reteta zilei: Peste cu sos de curry

Peste cu sos de curry din: usturoi, ghimbir, ardei, lime, pasta de creveti, coriandru, condimente, ulei de susan, ceapa rosie, peste, lapte de cocos, sos de peste, coriandru, menta, busuioc, ceapa verde, ulei, ardei iute, orez.   Ingrediente:  4 catei de usturoi, tocat 5cm radacina de ghimbir proaspat, curatat si tocat 2 ardei verzi, fara […]

Cotlet de porc cu garnitură de varză roşie

Reteta zilei: Cotlete de porc cu carnati si sos de rosii

Cotlete de porc cu carnati si sos de rosii din: ulei de masline, cotlete de porc, carnati de porc, ceapa usturoi, vin alb, rosii uscate dafin, patrunjel, sare, piper cartofi copti, salata.   Ingrediente:  2 linguri ulei de măsline 4 cotlete de porc 4 carnati de porc 1 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat […]

Cartofi cu carnati de oaie

Reteta zilei: Carnati de porc cu cartofi si bacon

Carnati de porc cu cartofi si bacon din: ulei, bacon, ceapa, usturoi, carnati de porc, cartofi, sare, piper, crutoane. Ingrediente:  1 lingura ulei 4 felii bacon, tăiat în bucăți 2 cepe mari, tocate 2 catei de usturoi, zdrobit 8 cârnați de porc 4 cartofi 1/4 lingurița salvie proaspata 300ml supa de pui sare si piper […]

Reteta zilei: Miel cu cartofi noi si orez

Miel cu cartofi noi si orez din: unt, usturoi, ceapa, chimne, coriandru, turmeric, piper rosu, ardei, supa de pui, crema de cocos, miel, cartofi noi, rosii, sare, piper, coriandru proaspat, orez.   Ingrediente:  2 linguri de unt 4 catei de usturoi, zdrobit 2 cepe, feliata 4 lingurite chimen, coriandru măcinat, turmeric si piper rosu 2-3 […]

Reteta zilei: Miel cu legume si sos picant

Miel cu legume si sos picant din: miel, iaurt, ulei, ceapa, ardei gras, usturoi, ardei iute, ghimbir, pasta de curry, conserve de rosii, sofran, rosii, sare, piper, coriandru.   Ingrediente:  1.5 kg carne de miel, fara os 250ml iaurt 2 linguri ulei 3 cepe 2 ardei roșii, fara semințe, taiati bucăți 3 catei de usturoi, […]

Risotto cu carne de vitel

Reteta zilei: Risotto cu carne de vitel

Risotto cu carne de vitel din: ulei de masline, ceapa, praz, faina, vitel, vin alb, sare, piper, risotto, supa de pui, sofran, parmezan, coaja de lamaie, patrunjel, usturoi.   Ingrediente:  50g unt 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 fir praz, tocat 3 linguri faina 4 bucati carne de vițel 600ml vin alb […]

Melci cu sos de rosii

Reteta zilei: Midii cu sos de rosii si bacon

Midii cu sos de rosii si bacon din: ulei de masline, bacon, ceapa, usturoi, dafin, ierburi de provence, rosii uscate, rosii, masline, vin alb, midii, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente:  2 linguri ulei de masline 200gr bacon, maruntiti 1 ceapa, tocata 3 catei de usturoi tocat 1 frunza de dafin 1 lingura ierburi de provence […]

Peste la aburi cu alune

Reteta zilei: Peste la aburi

Peste la aburi din: peste, fasole neagra, zahar ghimbir, usturoi, sherry, sos de soia, ceapa verde, alune, ulei de susan.   Ingrediente:  2 pesti, de aproximativ 675-800g fiecare 1 1/2 linguri fasole neagra 1 1/2 lingurite zahar 2 linguri rădăcină de ghimbir, ras 4 catei de usturoi, tăiat în felii subțiri 2 linguri sherry 2 […]

Peste si legume preparate la abur

Reteta zilei: Biban la abur cu sos picant

Biban la abur cu sos picant din: biban, sare, piper, coriandru, ardei iute, portocale, ceapa. Ingrediente:  4 fileuri biban de mare sare si piper coriandru lgume, pentru servire Ingrediente pentru sos: 2 ardei iuti 2 portocale 1 ceapa     Mod de preparare: Pregatiti sosul. Coaceti ardeii si pastrati deoparte 20 de minute, apoi curatati […]

Calcan cu stridii in sos

Reteta zilei: Calcan cu stridii in sos si legume

Calcan cu stridii in sos si legume din: stridii, unt, morcovi praz, vin alb, smantana, calcan, sare si piper.   Ingrediente:  12 stridii 115 gr unt 2 morcovi, feliati 2 fire praz, doar partea alba tocat 375 ml vin alb 105 ml smantana fileuri de calcan sare si piper   Mod de preparare: Cu ajutorul […]

Reteta zilei: Peste cu legume si topping de tortilla

Peste cu legume si topping de tortilla din: file de cod, file de cod afumat, supa de peste, unt, ceapa, usturoi, ardei gras, dovlecei, porumb, rosii, suc de lim, sos tabasco, sare, piper, piper rosu, chips-uri tortilla, branza cheddar, coriandru.   Ingrediente:  450g file de cod 225g file de cod afumat 300 ml supa de […]

Cod cu cartofi prajiti

Reteta zilei: File de cod cu cartofi prajiti

File de cod cu cartofi prajiti din: cartofi, ulei, file de cod, faina galbenus, apa, sare.   Ingrediente:  450g cartofi ulei, pentru prajire 4 file-uri de cod, 175g fiecare Ingrediente pentru aluat: 75g faina 1 gălbenuș 2 lingurite de ulei 175 ml apa sare   Mod de preparare: Se taie cartofii in felii groase. Se […]

Oyako don

Reteta zilei: Pui tandoori

Pui tandoori din: ulei de masline, ceapa, piept de pui, usturoi, apa, sos tandoori masala, turmeric, orez basmati.   Ingrediente:  2 linguri ulei de masline 2 cepe, taiate felii groase 4 piepti de pui, taiati cuburi 2 catei de usturoi 100ml apa 300gr tandoori masala sos Ingrediente pentru servire: 1 lingurita turmeric 350gr orez basmati […]

Miel cu sote de fasole verde

Reteta zilei: Miel cu sote de fasole verde

Miel cu sote de fasole verde din: miel, usturoi, chimne, suc de lamaie, ceapa, supa, pasta de tomate, scortisoara, zahar, fasole verde, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente:  1 kg carne de miel cu os 8 catei de usturoi 1 lingurita chimen sucul de la 1 lamaie 2 cepe, feliate 500ml supa 5-6 linguri pasta de […]

Reteta zilei: Tortilla cu vita si sos de ceapa

Tortilla cu vita si sos de ceapa din: vita, malai, sare, apa calda, oregano, chimion, ceapa, usturoi, coriandru, salata, sos de rosii.   Ingrediente:  450gr carne de vita 150gr malai 1/2 lingurita sare 120 ml apa calda 2 lingurite oregano 1 lingurita chimion 1 ceapa, feliata 2 catei usturoi coriandru, salata, lamaie si sos de […]

Pachetele de vinete cu mozzarella

Reteta zilei: Pachetele de vinete umplute cu mozzarella

Pachetele de vinete umplute cu mozzarella din: vinete, mozzarella, rosii, busuioc, ulei de masline, sare, piper, otet balsamic, pasta de tomate, suc de lamaie, nuci de pin.   Ingrediente:  2 vinete 225g mozzarella 2 roșii 16 frunze proaspete de busuioc 2 linguri de ulei măsline sare și piper negru măcinat Ingrediente pentru sos: 4 linguri […]

Reteta zilei: Mamaliga la gratar cu radicchio si sos de ceapa

Mamaliga la gratar cu radicchio si sos de ceapa din: apa, sare, malai, parmezan, cimbru, ulei de masline, ceapa, usturoi, cimbru, zahar brun, otet balsamic, radicchio, branza, sare, piper.   Ingrediente:  900ml apă 1 lingurita sare 150g malai parmezan ras 1 linguriță cimbru proaspat tocat 6 linguri ulei de masline 675g ceapa, feliata 2 căței […]

Limonada cu menta

Reteta zilei: Limonada cu sirop de menta

Limonada cu sirop de menta din: zahar, apa, menta, suc de lamaie, suc de limeta, apa minerala, gheata.   Ingrediente:  1 1/2 cana zahar 1 1/2 cana apă 1 cană de frunze de menta suc de lămâie 1 cană suc de limeta 1 cana 4 căni de apă minerală gheata pentru servire   Mod de […]

Reteta zilei: Smochine caramelizate cu ricotta

Smochine caramelizate cu ricotta din: unt, smochine, zahar, otet balsamic, bourbon, ricotta, piper.   Ingrediente:  2 linguri unt 12 smochine proaspete, taiate in jumatati zahar 1/4 cana 3 linguri de oțet balsamic 1 lingura de bourbon brânză ricotta proaspătă piper proaspăt măcinat după gust   Mod de preparare: Topiti untul intr-o tigaie mare la foc […]

Reteta zilei: Peste la gratar

Peste la gratar din: portocala, lamaie, vin alb, ulei de masline, usturoi, ardei iute, maghiran, sare, friptura de rechin, oregano, tortilla, sos.   Ingrediente:  coaja si sucul de la 1 portocala si o lamaie 3 linguri vin alb 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi, zdrobit 1/2 linguriță ardei iute 1/2 lingurita maghiran […]

Reteta zilei: Ton la gratar

Ton la gratar din: ton, chimen, chili, suc de limeta, ulei de masline, sare, piper, ceapa rosie, rosii cherry, avocado, ardei iute, coriandru, menta, zahar, sos de peste.   Ingrediente:  4 bucati de ton, aproximativ 175-200g fiecare 1 lingurita semințe de chimen, prăjite si zdrobite 1 lingurita chili sucul de la 1 limeta 2-4 linguri […]