Bors de vitel cu smantana

Bors de vitel cu smantana

Bors de vitel cu smantana din: carne de vitel, ceapa, patrunjel, leustean, rosii, napi, bors, sare, piper, smantana. Ingrediente: 1 kg carne de viţel 1 ceapă 1 legătură de pătrunjel 1 legătură de leuştean 200 g roşii 150 g napi 3l apa 1/2 l borş sate piper 2 linguri smântână   Mod de preparare: Bors […]

Ciorbă cu carne de vită 

Ciorba de vita taraneasca

Ciorba de vita taraneasca din: carne de vita, sare, zarzavat, ceapa, cartofi, ardei, rosii, varza, mazare, fasole, leustean, patrunjel, lamaie, sare. Ingrediente: 1 kg carne de vita 2 1/2 l apă sare zarzavat de supă 1 ceapă 500 g cartofi 2 ardei graşi 300 g roşii puţină varză albă (150 g) 200 g mazăre şi […]

Bors de miel

Bors taranesc din carne de miel si verdeata

Bors taranesc din carne de miel si verdeata din: carne de miel, bors, ceapa, orez, marar, leustean, patrunjel, sare, galbenus, smantana. Ingrediente: 1,5 kg carne de miel 1 l de borş 2 l apă 5 fire ceapă verde 30 g orez mărar verde leuştean proaspăt pătrunjel sare 2 gălbenuşuri 1 lingură smântână   Mod de […]

Ciorba de carne cu orez si iaurt

Ciorba greceasca cu carne de porc

Ciorba greceasca cu carne de porc din: carne de porc, zarzavat de supa, sare, orez, galbenus, lamaie, patrunjel. Ingrediente: 700-800 g carne de porc zarzavat de supă sare 50 g orez 2 gălbenuşuri 1 lămâie mare şi zemoasă pătrunjel verde 31 apă   Mod de preparare: Tăiaţi carnea în bucăţi mai mici, egale şi puneţi-le […]

Borş de perişoare

Ciorba de perisoare cu carne de porc si oaie

Ciorba de perisoare cu carne de porc si oaie din: carne de porc, carne de oaie, ceapa, zarzavat de supa, orez, ulei, rosii, ou, sare, leustean, patrunjel, zeama de lamaie, piper. Ingrediente: 600-700 g carne de porc 1/2 kg carne de oaie 2 cepe 400 g zarzavat de supă (morcovi, pătrunjel, ţelină) 60 g orez […]

Ciorba cu ciolan afumat si legume

Ciorba cu tarhon

Ciorba cu tarhon din: carne de porc, ceapa, morcovi, patrunjel, orez, ou, smantana, faina, otet, sare, tarhon.   Ingrediente: 700 g carne de porc mai grasă 2 cepe 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 70 g orez 1 gălbenuş 3 linguri cu smântână 1 1/4 lingură făină 2-3 linguri oţet sare tarhon pătrunjel verde 2l […]

Bors cu hribi

Bors de hribi si varza murata

Bors de hribi si varza murata din: hribi, varza murata, ceapa, faina, ulei, bors, patrunjel, leustean, sare, piper. Ingrediente:  400 g hribi 500 g varza murata 2 cepe 2 linguri faina 3 linguri ulei 1 l bors 1 legatura de patrunjel 1 legatura de leustean sare piper   Mod de preparare: Se curăţă şi se […]

5 Ciorbe simple si rapide

Ciorbe simple si rapide: Reteta zilei: Ciorbă de burtă traditionala   O reteta traditionala de ciorba de burta cu rasol de vita, burta de cita, ceapa, morcov, telina, usturoi, smantana, galbenus de ou, faina, sare si otet dupa gust. Poate te itnereseaza si Ciorba de burta Ingrediente: burtă de vită 1,2 kg un rasol (picior) […]

Ciorba de praz cu paste si hrean

Bors cu praz – usor de preparat

Bors cu praz din: praz, ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel, rosii, bors, orez, leustean, sare, piper. Ingrediente: 1 kg praz 2 cepe 2 morcovi 1 pastarnac 1 radacina de patrunjel 2 rosii 1 l bors 3 linguri de orez 1 legatura de patrunjel 1 legatura de leustean sare piper   Mod de preparare: Morcovii, pastarnacul, radacina […]

Borş de sfeclă

Bors de sfecla rosie cu cartofi

Bors de sfecla rosie cu cartofi din: sfecla, cartofi, morcov, ceapa, oua, smantana, bors, patrunjel, leustean. Ingrediente: 1 sfecla rosie 250 g cartofi 100 g morcovi 2 cepe mari 2 oua 100 ml smantana 1 l bors 1 leg patrunjel 1 leg leustean   Mod de preparare: Bors de sfecla rosie cu cartofi: Sfecla şi […]

Ciorbe ardelenesti

Ciorbe simple si rapide

Ciorbe simple si rapide: Cum se prepara Ciorbă de praz (VIDEO)   Ciorbă de praz : Cum se prepara Ciorbă de praz:   Pofta buna!   Incoming search terms:retete ciorbe Ciorba de vara cu fasole si mazare   Ciorba de vara cu fasole si mazare din: rădăcină de pătrunjel, ardei gras verde, cartofi, telina, fasole […]

Bors de cartofi cu leustean

Bors de cartofi cu pastarnac

Bors de cartofi cu pastarnac din: cartofi, bors, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, leustean.   Ingrediente: 1 kg cartofi 1 l bors 1 ceapa mare 1 leg morcovi 1 pastarnac 1 radacina patrunjel 1 leg patrunjel 1 legatura leustean   Mod de preparare: Ceapa şi zarzavaturile se curăţă, se spală şi se taie în sferturi apoi […]

Ciorba de stiuca

Ciorba de stiuca – usor de preparat

Ciorba de stiuca din: stiuca, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, ulei, bulion, rosii, bors, leustean. Ingrediente: 1 kg stiuca 2 cepe 100 g morcovi 1 pastarnac 1 radacina patrunjel 2 linguri ulei 2 linguri bulion 4 rosii 1 l bors 1 leg patrunjel 1 leg leustean   Mod de preparare: Ceapa şi zarzavaturile se curăţă, se […]

Bors de zarzavat cu varza murata

Bors armenesc

Bors armenesc din: carne de vita, morcov, patrunjel, sfecla, taitei, leustean, sare, bors, smantana. Ingrediente: 100 g carne de vaca 2-3 felii de morcov 2-3 felii radacina de patrunjel 1 sfecla mica 1 lingura taitei patrunjel verde leustean sare 1/2 l bors smantana   Mod de preparare: Se fierbe carnea, zarzavatul, sfecla, toate taiate marunt. […]

Retete de Ciorbe

Retete de Ciorbe: Ciorba de pui cu zeama de varza   Ciorba de pui cu zeama de varza din: pui, pipote de pui, ficatei de pui, conopida, mazare, ceapa, ulei, supa de pui, zeama de varza, nucsoara. Ingrediente:  400 g carne de pui fără oase şi piele 100 g pipote de pui 100 g ficăţei […]

Ciorba de cocos cu fidea

Bors de cocos cu ardei si fidea

Bors de cocos cu ardei si fidea din: cocoş, morcov, pastarnac, ceapa, rădăcină de pătrunjel, telina, ardei fidea, sare, bors, pătrunjel verde, mărar, leuştean.   Ingrediente: 1 cocoş 1 morcov 1 păstârnac 1 ceapă 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină mică 1 ardei 50 g fidea sare 1 l borş proaspăt câte 1 legătură de […]

Cum se prepara Ciorbă de praz (VIDEO)

Cum se prepara Ciorbă de praz: O Delicatesă Sănătoasă și Savoaroasă – este un preparat tradițional românesc, apreciat pentru gustul său delicat și beneficiile nutritive. Această ciorbă este ideală pentru toate anotimpurile și se prepară relativ ușor, oferind o combinație perfectă între simplitate și savoare. Prazul, ingredientul principal, este cunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante și […]

Bors de cartofi cu spanac

Bors cu rasol de porc afumat si cartofi

Bors cu rasol de porc afumat si cartofi din: rasol afumat de porc, cartfoi, ardei, morcov, pastarnac, ceapa verde, rosii, smantana, oua, bors, sare, piper, leustean.   Ingrediente: 1 rasol afumat de porc 500 g cartofi noi 1 ardei 1 morcov 1 păstârnac 2 fire ceapă verde 2 roşii 200 g smântână 3 gălbenuşuri 1/2 […]

Ciorba de vara cu fasole si mazare

Ciorba de vara cu fasole si mazare din: rădăcină de pătrunjel, ardei gras verde, cartofi, telina, fasole verde, boabe de mazare, ceapa verde, ulei sau grasime de gaina, sare, piper negru macinat, oua, smântână pentru gătit, marar, leuştean, frunze de pătrunjel, frunze de salată verde. Ingrediente: 2 bucăţi rădăcină de pătrunjel 1 ardei gras verde 1 cartof 200 g […]

Ciorba de fasole cu ciolan si patrunjel

Ciorba de fasole cu ciolan si patrunjel din: ciolan afumat de porc, fasole verde, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, sos sau pastă de roşii, tulpini de ţelină verde cu frunze, pătrunjel verde, condiment din legume uscate. Ingrediente: 1/2 ciolan afumat de porc 700 g fasole verde 3 morcovi 1 ţelină 1 pătrunjel 1 ceapă 5 linguri sos sau pastă de roşii 2-3 […]

Ciorba de perisoare cu ardei gras si ceapa verde

Ciorba de perisoare cu ardei gras si ceapa verde din: carne tocată amestec porc şi vită, ou, pâine mai veche de 1 zi, orez, ceapa, faina, sare, piper, morcov, ardei gras rosu si verde, ceapă sau ceapa verde, ţelină, bulion sau suc de roşii, borş de tărâţe. Ingrediente: 1/2 kg carne tocată amestec porc şi vită 1 […]

Ciorba de pui cu zeama de varza

Ciorba de pui cu zeama de varza din: pui, pipote de pui, ficatei de pui, conopida, mazare, ceapa, ulei, supa de pui, zeama de varza, nucsoara. Ingrediente:  400 g carne de pui fără oase şi piele 100 g pipote de pui 100 g ficăţei de pui 250 g conopidă 200 g boabe de mazăre congelata […]

Ciorbe de vitel

Ciorbe de vitel: Ciorba de vitel cu morcov si patrunjel   Ciorba de vitel cu morcov si patrunjel din: carne de viţel, morcov, pătrunjel, ou, sare. Ingrediente: 350 g carne de viţel 1 morcov 1 pătrunjel 1 gălbenuş de ou sare Mod de preparare: Se prepară în acelaşi mod ca şi ciorba de pui. Când […]

Ciorba de peste marin si scoici

Ciorbe de peste – usor de preparat

Ciorbe de peste: Ciorbele de pește reprezintă o parte importantă a bucătăriei tradiționale din multe culturi, fiind apreciate pentru gustul lor bogat și pentru faptul că sunt o sursă excelentă de proteine și nutrienți sănătoși. Aceste preparate culinare au o istorie îndelungată și sunt adesea asociate cu zonele de coastă sau cu regiunile învecinate cu […]

Supa din carne de gasca afumata

Ciorbe de pui

Ciorbe de pui: Ciorba de pui cu usturoi si lapte batut   Ciorba de pui cu usturoi si lapte batut din: tacâmuri de pui, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, oua, usturoi, frunze de telina, lapte bătut, orez, sare, piper, apa. Ingrediente: 400-500 g tacâmuri de pui 1 ceapă 2 morcovi 1 rădăcină de […]

Ciorbă de verdeţuri cu lapte batut si costiţă afumată (Verze)

Ciorbe de vita

Ciorbe de vita: Ciorba de vita cu legume si verdeata 12 FEBRUARY 2014 Ciorba de vita cu legume si verdeata din: carne de vita, morcovi baby, ardei grasi, dovlecei, praz, telina, smantana, ulei de floarea soarelui, leustean, sare, piper, suc de rosii, rosii. Ingrediente: 600 g carne de vita 300 g morcovi baby 3 ardei […]

Ciorbă de praz cu cartofi

Ciorba de peste cu praz, slanina si cartofi

Ciorba de peste cu praz, slanina si cartofi din: cartofi, praz, supa de legume, smantana, sare, piper, sile de stiuca, lamaie, marar, slaninuta. Ingrediente: 400 g cartofi 2 fire praz 500 ml supă de legume 200 ml smântână sare, piper 150 g file de ştiucă 1/2 lămâie 1/2 legătură mărar 2 felii slăninuţă Mod de […]

Ciorbă de legume cu năut si fasole roşie

Ciorba de legume cu loboda rosie

Ciorba de legume cu loboda rosie din: morcovi, telina, gulie, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, rosii, pastai de fasole, mazăre boabe, lobodă roşie, leustean si marar, piper macinat, sare.   Ingrediente: 2 morcovi 1 ţelină 1 gulie mică 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă 1 ardei gras 2-3 roşii 200 g păstăi de fasole 200 g […]

Ciorba de sira de porc

Ciorba de dovlecel cu rosii si smantana

Ciorba de dovlecel cu rosii si smantana din: dovlecei,  morcovi, ceapa, telina, orez, smantana sau iaurt, ulei, rosii, verdeaţă tocată (pătrunjel, ţelină, leuştean sau mărar, la alegere), sare, piper, concentrat de legume. Ingrediente: 5 dovlecei mijlocii 2 morcovi 1 ceapă 1 ţelină 1 ceaşcă mică de orez 200 g smântână sau iaurt ulei 1/2 kg roşii decojite […]

Ciorba de pui si legume de toamna

Ciorba de pui cu usturoi si lapte batut

Ciorba de pui cu usturoi si lapte batut din: tacâmuri de pui, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, oua, usturoi, frunze de telina, lapte bătut, orez, sare, piper, apa. Ingrediente: 400-500 g tacâmuri de pui 1 ceapă 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 rădăcină de păstârnac 2 ouă 1 căpăţânâ de usturoi 2-3 […]

Ciorba cu sunca afumata

Ciorba de legume cu galuste de sunca

Ciorba de legume cu galuste de sunca din: morcovi, mazare, radacina de patrunjel, ceapa verde, condiment vegetal, sare, apa, piper, mustar, faina, ulei, ciuperci, şuncă fiartă, făină, ou, pătrunjel şi tarhon.   Ingrediente: 2 morcovi 1 cană mazăre 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă verde 1 lingură condiment vegetal sare, piper, apă 2 dl smântână 1 lingură muştar 1 […]

Ciorba de cartofi cu naut si busuioc

Ciorba de cartofi cu naut si busuioc din: naut, cartofi, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, usturoi, ulei, foi de dafin, busuioc, sare.   Ingrediente: 1500 g năut 4 cartofi 1 ceapă mare 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 6 căţei de usturoi 1 lingură ulei 1 foaie de dafin 1 lingură busuioc sare Mod de […]