Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol din: morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, cimbru, sare, piper, smantana. Ciorba este o mâncare reconfortantă, plină de prospețime și arome intense. Adăugarea cimbrului, fie proaspăt, fie uscat, transformă această ciorbă într-o experiență gustativă aparte. Reteta Ciorbă de Legume cu Cimbru […]
Reteta zilei: Ciorba de fasole
PrinteazaCiorba de fasole din: fasole uscata, ardei gras, ceapa, telina, miez de dovlecel, bulion si patrunjel.
Ingrediente:
- ½ kg fasole uscata
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa
- ½ telina
- miez de dovlecel
- bulion
- patrunjel
Mod de preparare:
Se spala fasolea si se pune la fiert. Se curate si se taie legumele.
Prima apa de pe fasole se arunca.
Se adauga apoi legumele si se lasa la fiert aproximativ o ora si jumatate.
Dupa 1 ora se adauga bulionul. La sfarsit se spala si se taie patrunjelul.
Se adauga cand se opreste aragazul.
Ciorba de fasole
Pofta buna!
Ciorba de Gască cu Zeama de Varză
un preparat tradițional românesc care aduce în farfurie arome autentice și memorabile. Această rețetă vă va ghida pas cu pas în pregătirea unei ciorbe […]
Ciorbă de legume – Rețetă sănătoasă pentru orice sezon
Ciorbă de legume – Rețetă sănătoasă pentru orice sezon din: apa, cartofi, morcovi, ceapa, telina, ardei gras, dovlecel, radacina de telina, fasole verde, rosii, usturoi, ulei de masline, aptrunjel, sare, piper, zeama de lamaie. Ciorba de legume este un fel de mâncare tradițional și reconfortant, apreciat pentru simplitatea sa și gustul sănătos. Această rețetă de […]
Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească
Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească din: burta prefiarta, morcovi, patrunjel, ceapa, smantana, galbenusuri, otet, sare, piper. Descoperă arta culinară românească prin una dintre cele mai iubite și apreciate rețete: Ciorba de Burtă. Îmbinând perfect gusturile bogate și texturile diverse, această ciorbă își are rădăcinile adânc înfipțe în tradiția gastronomică […]
Pofta buna!