Rosii umplute cu miez de paine din: rosii, franzela, usturoi, patrunjel, ulei, piper, sare. Ingrediente: 8 roşii miezul de la 1/2 franzelă 3-4 căţei usturoi 1 legătură pătrunjel 2 linguri ulei piper măcinat sare Mod de preparare: Se aleg 6 roşii mai mari, se taie un capac din zona cozii şi se curăţă cu grijă […]
Rosii delicioase umplute cu branza si marar
PrinteazaRosii delicioase umplute cu branza si marar din: rosii, branza de oi, branza de vaci, unt, smantana, boia, marar.
- 1,800 kg roşii
- 100 g brânză de oi sărată
- 300 g brânză de vaci
- 100 g unt
- 100 g smântână
- 1 linguriţă boia
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Alegi roşii de aceeaşi mărime, le tai căpăcele, le scobeşti cu o linguriţă şi le aşezi cu gura în jos, ca să se scurgă.
Brânza sărată o dai pe râzătoare, adaugi brânza de vaci, untul, smântână şi le amesteci bine până la omogenizare, adaugi mărarul tocat fin.
Umpli roşiile cu compoziţie şi presari deasupra mărar tocat.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii umplute cu ficatei si patrunjel
Rosii umplute cu ficatei si patrunjel din: rosii, ficatei, oua, ceapa, faina, sare, paine, lapte, piper, patrunjel, dovlecel, bulion. Ingrediente: 10 roşii de dimensiune mijlocie 200 g ficăţei de pui 2 ouă 1 ceapă făină sare 1 felie de pâine 50 ml lapte piper 2-3 linguri ulei 1 legătură pătrunjel opţional, 1/2 dovlecel 2-3 linguri […]
Pofta buna!