Rosii murate cu busuioc

Printeaza

Rosii murate cu busuioc din: rosii cherry, piper, busuioc, otet de vin, sare, zahar.

Ingrediente:Rosii_murate_cu_busuioc

  • 500 g roşii cherry
  • 1 plic piper
  • 1 legatura busuioc proaspăt
  • 200 ml oţet de vin
  • 2 pliculete sare
  • 40 g zahăr

 

 

Mod de preparare:

Se spală bine busuiocul, după care se lasă să se scurgă de apă. Se amestecă oţetul de vin cu zahă- rul, sarea, piperul şi cu 200 ml de apă. Se amestecă bine, până ce se topeşte zahărul. Se spală roşiile, după care se opăresc în apă clocotită cu sare şi se decojesc.

Se aşază roşiile într-un borcan, se pun frunzele de busuioc şi se adaugă compoziţia de oţet de vin. Se închide bine borcanul şi se lasă la marinat în jur de patru săptămâni.

Rosii murate cu busuioc

Rosii_murate_cu_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.