Rosii umplute cu ton si capere din: rosii, quinoa, ton, ceapa, capere, patrunjel, oregano, coaja de lamaie, maioneza, mustar. Ingrediente: 4 rosii ½ cana quinoa 1 cutie ton 1 ceapa, tocata 2 linguri capere ½ cana patrunjel tocat 1 lingura oregano, tocat coaja de lamaie 1 lingura maioneza 2 lingurite mustar Mod de preparare: […]
Rosii umplute cu couscous
PrinteazaRosii umplute cu couscous din: couscous, rosii, ulei de masline, frunze de busuioc, parmezan, usturoi, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- jumatate de cana de couscous fiert
- 2 rosii mari
- o lingura de ulei de masline
- o mana de frunze tocate de busuioc
- 2 linguri de parmezan ras
- 2 catei de usturoi pisati
- sare si piper dupa gust
- cateva fire de patrunjel tocate
Mod de preparare:
Preîncălziti cuptorul la 180 grade Celsius. Tăiaţi capacul roşiilor şi scobiţi seminţele.
Adăugaţi couscous-ul, busuiocul, usturoiul, pătrunjelul şi parmezanul. Asezonaţi cu sare şi piper.
Umpleţi roşiile cu această compoziţie şi acoperiti-le cu capacele lor.
Coaceti în cuptor timp de 20 de minute, garnisiţi cu busuioc şi pătrunjel tocat.
Rosii umplute cu couscous
Pofta buna!
Rosii umplute cu soia si orez din: soia granule, rosii, orez, ceapa, cartof, morcovi, marar, patrunjel, sare, piper, cascaval, bulion. Ingrediente: 500 g soia granule 10 roşii 1 ceaşcă cu orez 2 cepe 1 cartof 2 morcovi mărar şi pătrunjel sare piper măcinat caşcaval 1-2 linguri bulion Mod de preparare: Fierbi apă cu sare […]
Rosii umplute cu sardele si usturoi
Rosii umplute cu sardele si usturoi din: rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, paine, sardele, ulei, pesmet, pasta de rosii, sare, piper. Ingrediente: 10 roşii 2 cepe 2 căţei de usturoi pătrunjel şi mărar verde 2 felii de pâine albă 1 cutie de sardele ulei 1 lingură de pesmet 1 lingură pastă de roşii sare piper […]
Pofta buna!