Roşii umplute cu orez şi mărar

Printeaza

Roşii umplute cu orez şi mărar din: rosii, orez, ceapa, ulei de masline, marar, sare, piper.

Ingrediente:Roşii umplute cu orez şi mărar

  • 8 rosii medii
  • 1 ceasca orez
  • 1 ceapa medie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile, tăiaţi-le „capace” în zona codiţei şi scobiţi-le ca să scoateţi partea cu seminţe.

Pudraţi-le în interior cu sare şi piper, într-o tigaie, încingeţi uleiul căliţi ceapa tocată mărunt, până devine sticloasă; apoi adăugaţi orezul (spălat şi bine scurs), sare, piper şi puţină apă.

Lăsaţi să fiarbă la foc mic, cu capac, amestecând frecvent; când scade prea mult apa, mai adăugaţi câte puţin, până e bine fiert orezul.

Lăsaţi orezul să se răcească puţin, amestecaţi-1 cu mărar tocat şi umpleţi roşiile. Ornaţi cu mărar şi serviţi.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.