Rosii umplute cu zucchini si carne
PrinteazaRosii umplute cu zucchini si carne din: rosii, carne tocata de vita, ceapa, zucchini, pasta de tomate, ulei, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 kg roşii
- 500 g carne tocată de vită
- 2 cepe
- 1 zucchini tăiat cubuleţe
- 1 lingură de pastă de tomâte
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- pătrunjel
Mod de preparare Rosii umplute cu zucchini si carne:
Taie partea superioară a roşiilor şi păstrează capacele. Scoate-le miezul şi pasează-l în blender ca să obţii un suc dens.
Căleşte ceapa tocată mărunt, apoi adaugă carnea şi las-o să se înăbuşe, amestecând din când în când.
După ce scade, adaugî.cubuleţele de zucchini, pasta de tomate dizolvată în puţină apă, sare, piper şi mai lasă pe foc câteva minute.
Umple roşiile cu acest amestec.
Pune capacele şi aşaza roşiile într-o tavă, împreună cu sosul, apoi dă-le la cuptor pentru 35 de minute.
Serveşte-le calde, decorate cu pătrunjel.
Pofta buna!