Rulada cu carne de porc si ciuperci
PrinteazaRulada cu carne de porc si ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, cimbru, usturoi, unt, oua, ceapa, sare, piper, bacon, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg pulpă de porc
- 500 g ciuperci
- cimbru
- 3 căţei de usturoi
- 50 g unt
- 2 ouă
- 1 ceapă
- sare
- piper
- 10 felii bacon
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Topeşti untul şi adaugi ciupercile spălate, ceapa tocată, sarea, piperul şi căţeii de usturoi.
Ţii pe foc mic până scade zeama, dai deoparte să se răcorească şi împărţi ciupercile în jumătate.
O parte dintre ele le mixezi, apoi adaugi ouăle şi amesteci.
Tai carnea într-o felie subţire şi o baţi cu ciocanul ca să se frăgezească, apoi o condimentezi după gust.
Intinzi compoziţia de ciuperci cu ou, rulezi şi pui deasupra feliile de bacon.
Legi cu sfoară alimentară şi aşezi rulada în tava unsă cu ulei. Acoperi cu folie de aluminiu şi ţii la cuptor 40-50 de minute.
Scoţi folia şi laşi să se rumenească; stropeşti din când în când cu sosul format în tavă. Serveşti rulada cu ciupercile rămase.
Rulada cu carne de porc si ciuperci
Pofta buna!