Rulada cu carne de porc si ciuperci

Printeaza

Rulada cu carne de porc si ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, cimbru, usturoi, unt, oua, ceapa, sare, piper, bacon, ulei.

 

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de porc
  • 500 g ciuperci
  • cimbru
  • 3 căţei de usturoi
  • 50 g unt
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • 10 felii bacon
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Topeşti untul şi adaugi ciupercile spălate, ceapa tocată, sarea, piperul şi căţeii de usturoi.

Ţii pe foc mic până scade zeama, dai deoparte să se răcorească şi împărţi ciupercile în jumătate.

O parte dintre ele le mixezi, apoi adaugi ouăle şi amesteci.

Tai carnea într-o felie subţire şi o baţi cu ciocanul ca să se frăgezească, apoi o condimentezi după gust.

Intinzi compoziţia de ciuperci cu ou, rulezi şi pui deasupra feliile de bacon.

Legi cu sfoară alimentară şi aşezi rulada în tava unsă cu ulei. Acoperi cu folie de aluminiu şi ţii la cuptor 40-50 de minute.

Scoţi folia şi laşi să se rumenească; stropeşti din când în când cu sosul format în tavă. Serveşti rulada cu ciupercile rămase.

 

Rulada cu carne de porc si ciuperci

Rulada_cu_carne_de_porc_si_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.