Rulada cu branza de vaci si marar din: lapte, oua, margarina, faina, branza de vaci, marar verde, sare. Ingredinte: 625 ml lapte 4 oua mari 150 gr. margarina 150 gr. faina 400 gr branza vaci bine stoarsa, grasa marar verde sare Mod de preparare Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, […]
Rulada cu carne de porc si mere
PrinteazaRulada cu carne de porc si mere din: carne de porc, mere, oua, chifla, lapte dulce pasteurizat, ceapa, cimbru, ulei, piper, sare.
- 300 g carne de porc
- 3 mere acrisoare
- 2 oua
- 1 chifla
- 150 ml lapte dulce pasteurizat
- 1 ceapa mica
- 2-3 fire cimbru verde sau 1 lingurita cimbru uscat maruntit
- 2 linguri ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Inmoi chifla în lapte. Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Speli carnea, o usuci între şervete, o tai în cuburi şi o dai prin maşina de tocat.
Decojeşti merele şi le dai pe răzătoarea mare. Toci fin frunzuliţele de cimbru.
Amesteci carnea tocată împreună cu merele rase, ouăle bătute cu sare, chifla scursă, sare şi piper după gust.
Pui acest amestec pe o hârtie de copt unsă cu ulei şi îl modelezi sub formă de sul, după care îl ambalezi şi strângi hârtia la capete.
Aşezi rulada într-o tavă, în cuptorul cald şi îl coci la foc mediu, circa 40 de minute.
Il laşi să se răcească în hârtie şi îl tai în felii pentru cină, mic dejun sau pauza de masă de la serviciu. Este un preparat dietetic, uşor de gătit.
Rulada cu carne de porc si mere
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada de carne de porc cu mirodenii
Rulada de carne de porc cu mirodenii din: carne de porc, apa, sare, piper, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin. Ingrediente: carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra) doua cani de apa sare piper macinat usturoi boia de ardei dulce foaie de dafin Mod de preparare Se face un […]
Pofta buna!