Rulada cu carne tocata, iaurt si dovlecel

Printeaza

Rulada cu carne tocata, iaurt si dovlecel din: carne tocată de vită, ceapa, oua, dovlecei, sare, piper, paine, iaurt gras, ulei.

Rulada_cu_carne_tocata_iaurt_si_dovlecel

Ingrediente:

  • 800 g carne tocată de vită
  • 2 cepe
  • 3 ouă
  • 2 dovlecei
  • sare
  • piper
  • 2 felii de pâine
  • 1 borcănel iaurt gras
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Pui într-un bol carnea tocată, feliile de pâine înmuiate în apă şi scurse, ceapa tăiată mărunt, ouăle, sarea şi piperul, după gust. Amesteci până obţii o pas­tă bine legata.

Speli dovleceii, le tai capetele, tai mărunt şi-i combini cu iaurtul. Presari sare după gust. Pui pasta de carne pe o hârtie de copt. Aşezi deasupra altă bucată de hârtie şi o întinzi cu sucitorul.

Intinzi peste pastă compoziţia de dovlecei de iaurt şi rulezi strâns cu ajutorul hârtiei de copt. Pui rulada, cu tot cu hârtie, într-o formă de chec, o ungi cu puţin ulei şi o dai la cuptor, la foc potrivit, până se rumeneşte.

Rulada cu carne tocata, iaurt si dovlecel

Rulada_cu_carne_tocata_iaurt_si_dovlecel

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    A iesit buna rulada?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.