Rulada de miel cu ardei din: carne de miel dezosata, vin, usturoi, menta, rozmarin, piper boabe, coriandru, ceapa verde, usturoi verde, ardei grasi, ardei capia, pastarnac, telina, morcovi, oua, ulei de masline, gris, sare de mare, piper. Ingrediente: 700 g carne de miel dezosata 50 ml vin alb 1 legatura usturoi verde cateva fire de menta […]
Rulada cu ceafa de porc afumata
PrinteazaRulada cu ceafa de porc afumata din: ceafa de porc afumata, slanina, cartofi, oua, pesmet, faina, usturoi, sare, piper, untura, varza murata si patrunjel verde.
Ingrediente:
- 200 g ceafa de porc afumata
- 100 g slanina
- 800 g cartofi
- 3 oua
- 6 linguri pesmet
- 90 g faina
- 3 catei de usturoi
- sare
- piper
- 2 linguri untura
- 400 g varza murata
- 2 linguri patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Tai ceafa afumată şi slănina bucăţi mici şi le prăjeşti întt-o tigaie până se rumenesc uşor.
Le dai deoparte şi le laşi să se răcească. Cureţi cartofii de coajă, îi speli şi îi dai pe răzătoarea mică, îi storci bine de zeamă şi îi amesteci cu ouăle, pesmetul, făina, usturoiul pisat, sare, piper, după gust, şi cu ceafa şi slănina.
Omogenizezi totul foarte bine.
Intinzi compoziţia de cartofi pe o tavă medie îmbrăcată cu hârtie de copt, ungi cu untură toată suit prafaţa şi introduci blatul în cuptorul preîncălzit la 210° C pentru 20-25 de minute, până devine auriu.
Il scoţi din tavă şi îl laşi să se răcească.
Speli varza în multe ape, o storci bine, o toci fideluţă, o amesteci cu pătrunjelul tocat mărunt şi o întinzi peste blatul de cartofi.
Rulezi cât mai strâns, o tai felii şi o serveşti.Poţi servi rulada rece, dar şi caldă, dacă o umpli cu varză călită imediat după ce scoţi blatul din cuptor.
Rulada cu ceafa de porc afumata
Pofta buna!
Rulada din carne tocata cu ou din: carne tocata de vita, carne tocata de pui, paine, oua, ceapa, ulei, usturoi, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 500 g carne tocată de pui 100 g miez de pâine înmuiat în lapte 6 ouă 1 ceapă 4 căţei de usturoi 1/2 cană cu supă […]