Rulada cu crema de ciocolata si banane

Printeaza

Rulada cu crema de ciocolata si banane din: oua, zahar, faina, cacao, esenta de rom, unt, azhar pudra, ciocolata neagra, banane.

Rulada_cu_crema_de_ciocolata_si_banane

Ingrediente pentru blat:

  • 4 ouă
  • 100 g zahăr
  • 100 g făină
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri esenţă de rom

Ingrediente pentru cremă:

  • 200 g unt
  • 50 gzahăr pudră
  • 100 g ciocolată neagră
  • 2 banane
  • 1 lingură cacao

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu zahărul până îşi dublează volumul. Adaugi esenţa de rom şi făina amestecată cu cacaua.

Pui hârtie de cppt într-o tavă, torni compoziţia şi o dai la cuptor până trtce testul scobitorii.

Intre timp, prepari crema. Topeşti ciocolata pe baie de aburi. Mixezi untul cu zahărul până capătă consistenţa unei creme spumoase. Adaugi’ciocolata şi amesteci.

Scoţi blatul de la cuptor, întinzi trei sferturi din cre­mă peste el, pui bananele şi rulezi strâns.

Pui peste ruladă restul de cremă, apoi presari cacao.

Rulada cu crema de ciocolata si banane

Rulada_cu_crema_de_ciocolata_si_banane

Pofta buna!

 

 

Rulada cu crema de lapte si fructe de padure

Rulada cu crema de lapte si fructe de padure

Rulada cu crema de lapte si fructe de padure din: oua, zahar, faina, coaja de lamaie, lapte, unt, amidon de porumb, esenta de vanilie, frisca, fructe de padure, capsune, zahar pudra si sirop din compot. Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 130g zahar 120g faina coaja rasa de la 1 lamaie Pentru crema de lapte: 1/2 […]

Rulada cu crema de cafea si ciocolata

Rulada cu crema de cafea si ciocolata din: oua, zahar, faina, unt, ciocolata, cafea. Ingrediente: Pentru blat: 4 ouă 125 g zahăr 125 g făină 60 g unt Pentru cremă: 300 g unt 6 gălbenuşuri 150 g ciocolată neagră 4 linguri de cafea 60 g zahăr zahăr pudră   Mod de preparare: Freacă gălbenuşurile cu […]

Rulada din omleta

Rulada-aperitiv umpluta cu crema de branza

Rulada-aperitiv umpluta cu crema de branza din: oua, ulei, smantana, faina, praf de copt, pasta de ardei rosu, sare, telemea, spanac, crema de branza, sunca de Praga. Ingrediente: Pentru aluatul roşu: 2 ouă 2 linguri ulei 1 lingură smântână 13 g făină 1 linguriţă praf de copt 40 g pastă de ardei roşu sare Pentru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Imi ploua in gura dupa rulada asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.