Ruladă de peşte cu fructe de mare si jambon
PrinteazaRuladă de peşte cu fructe de mare din: file de peste, cocktail de fructe de mare, spanac, ulei, jambon, oua, faina, pesmet, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g file de peste
- 200 g cocktail de fructe de mare congelate
- 300 g spanac proaspat
- 3 linguri ulei
- 8 felii jambon crud uscat
- 2 oua
- 100 g faina
- 50 g pesmet
- 150 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de oscioare, spălati-o, scurgeti-o bine de apă şi ştergeti-o cu şervetele.
Treceti-o apoi prin maşina de tocat şi amestecaţi-o cu ouăle, făina şi pesmetul. Omogenizaţi bine compoziţia şi întindeţi-o pe folie de plastic.
Peste aceasta întindeti pe toată suprafaţa spanacul, călit în ulei, apoi puneţi peste acesta feliile de jambon.
Peste jambon presăraţi cockteilul de fructe de mare.
Rulaţi cu ajutorul foliei de plastic de dedesubt, ungeţi rulada cu 50g unt topit, după care împachetati-o în folie de aluminiu.
Puneţi rulada într-o tavă şi coaceti-oîn cuptorul încins, pentru 40 de minute, la foc potrivit.
Ruladă de peşte cu fructe de mare
Pofta buna!