Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz din: frunze de spanac, ulei de masline, ceapa, usturoi, branza feta, nucsoara, piper, foi de placinta, ovaz. Această rețetă de rulouri de spanac și brânză feta este o alegere excelentă pentru o gustare sănătoasă și delicioasă. Spanacul adaugă un plus de nutriție, iar brânza feta conferă un […]
Rulouri cu ciuperci si carne
PrinteazaRulouri cu ciuperci si carne din: ciuperci, ulei, sare, piper, coaste de porc, carnati, pesto, galbenus.
Ingrediente:
- 8 ciuperci champignon
- 15 ml ulei de măsline
- sare şi piper negru măcinat
- 6-8 coaste de porc prăjite, cu carnea scoasă de pe oase
- 2 cârnaţi de porc prăjiţi, tăiaţi în bucăţi
- 2 pachete de aluat foietaj (400 g), dezgheţat
- 100 ml pesto de busuioc
- 1 gălbenuş de ou bătut
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Aranjează ciupercile într-o tavă, stropeşte-le cu ulei de măsline şi asezonează-le cu sare şi piper.
Coace-le 10 minute, sau până când sunt gata, apoi lasă-le deoparte.
Dă carnea prin maşina de tocat sau mixeaz-o într-un procesor de alimente, până devine fină.
Intinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină şi taie fiecare bucată în fîşii de 8 cm.
Pune în mijlocul fiecărei fâşii cîte o lingură de carne şi ciuperci. Unge marginile aluatului cu ou bătut, rulează şi presează marginile pentru a le sigila.
Unge rulourile cu ou, aranjează-le într-o tavă şi coace-le 20 de minute, sau până când aluatul devine auriu şi s-a copt.
Rulouri cu ciuperci si carne
Pofta buna!
Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac din: branza de vaci, spanac, oua, faina de secara, usturoi, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă simplă și sănătoasă de rulouri cu brânză de vaci și spanac este perfectă pentru o gustare sau chiar pentru micul dejun. Ingrediente: 200 g brânză de vaci 100 g spanac […]
Pofta buna!