Rulouri din carne de porc umplute cu pipote

Printeaza

Rulouri din carne de porc umplute cu pipote

Ingrediente:

  • carne macră de porc
  • pipote
  • 1 ceapă
  • piper
  • condimente
  • ou
  • făină
  • pesmet
  • ulei sau untură

 

Mod de preparare:

Rulouri din carne de porc umplute cu pipote: Tai carnea ca pentru şniţel, o baţi cu ciocanul de şniţele, o sărezi, o piperezi şi o laşi la rece. Intre timp, pui la fiert ceapa şi pipotele în apă cu sare.

După ce au fiert, le strecori şi le laşi puţin la rece. Apoi iei câte o bucată de carne, pui câte o pipotă, rulezi, dai prin făină, ou şi pesmet şi le prăjeşti în grăsime încinsă.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.