Rețeta Rapidă de Crevete la Tigaie din: creveti, unt, usturoi, fulgi de ardei iute, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Crevetele la tigaie este o opțiune culinară delicioasă și ușor de preparat pentru cei care doresc să se bucure de fructele de mare într-un mod rapid și gustos. Această rețetă vă va ghida pas cu […]
Salam de biscuiti cu cacao
PrinteazaSalam de biscuiti cu cacao din: biscuiti, margarina, nuca, ciocolata, zahar, cacao, rom.
Ingrediente:
- 200 g biscuiţi
- 150 g margarină
- 1 cană miez de nucă măcinat
- 100 g ciocolată neagră
- 2 linguri zahăr
- 1 lingură cacao
- 1 lingură esenţă de rom
- 4 linguri zahăr pudră
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Salam de biscuiti cu cacao: Se rup biscuiţii bucăţi şi se amestecă cu miezul de nucă. topesc într-o cratiţă, la foc mic, margarina cu puţină sare şi zahărul şi se amestecă până se dizolvă.
rupe ciocolata în pătrăţele şi se adaugă peste margarină, amestecând până se topeşte. ia cratiţa de pe foc, se adaugă cacao şi esenţă de rom, se amestecă şi se lasă 10 minute să se răcească.
înglobează biscuiţii şi nuca. răstoarnă compoziţia în mijlocul unei hârtii de copt, se rulează şi se leagă bine capetele.
ţine la frigider cel puţin 2 ore sau peste noapte, iar a doua zi se desface uşor hârtia şi se presară peste salam zahăr pudră.
Pofta buna!
File de Căprioară cu Sos de Ciuperci de Pădure
File de Căprioară cu Sos de Ciuperci de Pădure din: file de caprioara, ciuperci de padure, ulei de masline, usturoi, ceapa rosie, vin rosu sec, supa de carne, smantana, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 400 grame de file de căprioară (sau carne de vânat la alegere) 200 grame de ciuperci de pădure proaspete, […]