Salata asortata cu masline

Printeaza

Salata asortata cu masline din: anghinare, masline, ridichi, rosii, ulei, vin, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 cutie de miez de anghinare
  • 100 g măs­line verzi
  • 100 g măsline negre
  • ridichi roşii
  • 6 roşii mai mici
  • 100 ml ulei de măsline
  • 100 ml de vin alb sec
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Salata asortata cu masline: clăteşte bine anghinarea sub jet de apă rece, se scurge şi se aşază pe platoul de servire. stropeşte cu ulei şi cu vinul alb, se presară sare şi piper.

lasă timp de două ore deoparte.

Ridichile se spală şi se taie rondele. Se curăţă roşiile de pieliţe şi sâmburi şi se taie în sferturi. omogenizează roşiile, ridichile şi măslinele, fără sâmburi, sarea şi piperul, punându-se totul peste anghinare.

Inainte de servire se presară pătrunjelul tocat fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Raci cu sos de șampanie

Raci cu sos de șampanie – perfect pentru ocazii speciale sau mese festive. Racii sunt o delicatesă apreciată în multe culturi pentru carnea lor dulce și delicată. Știați că șampania nu doar că adaugă un plus de rafinament mâncărurilor, dar conține și antioxidanți benefici pentru sănătate? Această rețetă vă va încânta simțurile și va impresiona […]

Piftie de Curcan si Mistret

Piftie de Curcan si Mistret – este o delicatesa perfectă pentru mesele de sarbatori sau pentru ocazii speciale. Aceasta reteta combina carnea suculenta de curcan cu gustul intens al mistretului, rezultand un preparat savuros si plin de arome. Piftia nu este doar delicioasa, ci si plina de nutrienti esentiali, oferind beneficii semnificative pentru sanatate. Este […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.