Salata calda de ciuperci cu usturoi

Printeaza

Salata calda de ciuperci cu usturoi din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei, unt, usturoi, ceapa verde, sare, piper.

Ingrediente:

  • 200 g ciuperci
  • 200 g cartofi
  • 1 ceapă mică
  • 50 ml ulei
  • 30 g unt
  • 2 căţei de usturoi
  • ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Salata calda de ciuperci cu usturoi: Decojeşte cartofii, lasă-i întregi şi trece-i prin jet de apă.

Pune-i la fiert 20 de minute în apă cu sare. Taie ceapa julien, prăjeşte-o cu un praf de sare în ulei şi unt. Adaugă usturoiul mărunţit, apoi cartofii.

Când se rumenesc, pune ciupercile întregi şi sotează-le rapid, să prindă crustă.

După circa două minute, închide focul. Serveşte cu ceapă verde tocată.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.