Salata calda de ciuperci cu usturoi
PrinteazaSalata calda de ciuperci cu usturoi din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei, unt, usturoi, ceapa verde, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g ciuperci
- 200 g cartofi
- 1 ceapă mică
- 50 ml ulei
- 30 g unt
- 2 căţei de usturoi
- ceapă verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Salata calda de ciuperci cu usturoi: Decojeşte cartofii, lasă-i întregi şi trece-i prin jet de apă.
Pune-i la fiert 20 de minute în apă cu sare. Taie ceapa julien, prăjeşte-o cu un praf de sare în ulei şi unt. Adaugă usturoiul mărunţit, apoi cartofii.
Când se rumenesc, pune ciupercile întregi şi sotează-le rapid, să prindă crustă.
După circa două minute, închide focul. Serveşte cu ceapă verde tocată.
Pofta buna!