Salata calda de orez cu oua de prepelita

Printeaza

Salata calda de orez cu oua de prepelita din: orez, ciuperci, rosii, oua, muschi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 100 g amestec de orez pentru salate
  • 250 g ciuperci brune
  • 10 ouă de prepeliţă
  • 200 g roşii cherry
  • 100 g muşchi file
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 200 ml supă de legume
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Salata calda de orez cu oua de prepelita: Se pune orezul la fiert în supa de legume 15 minute, se opreşte focul şi se mai adaugă sare şi piper, dacă este necesar, apoi se lasă acoperit încă 10 minute.

Se fierb ouăle de prepeliţă, ciupercile se trag la tigaie alături de muşchiuleţul tăiat cubuleţe, în uleiul de măsline. După ce s-au făcut, în aceeaşi tigaie se călesc uşor roşiile cherry.

Se afânează orezul cu o furculiţă, se amestecă cu ciupercile, muşchiuleţul, roşiile cherry tăiate 1/2 şi se ornează salata cu ouăle de prepeliţă şi pătrunjel tocat fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.