Salata cu dovleac copt
PrinteazaSalata cu dovleac copt din: dovleac, rucola, salvie, sirop de rodie, nuci, branza, ulei, sare, piper.
- 150 g dovleac
- piper şi sare
- frunze de salvie
- ulei de măsline
- rucola
- sirop de rodie
- 100 g brânză cu mucegai sau brânză cremoasă de capră
- 1 mână de nuci crude
Mod de preparare:
Incepe prin a curăţa şi tăia în cubuleţe 150 g dovleac. Aşază bucăţile într-o tavă cu hârtie de copt, presară piper şi sare, câteva frunze de salvie şi un strop de ulei de măsline.
Intre timp pregăteşte rucola, asezoneaz-o cu sare, piper, ulei de măsline şi sirop de rodie puţin acrişor. Adaugă apoi bucăţile calde de dovleac copt, 100 g brânză cu mucegai sau brânză cremoasă de capră şi 1 mână de nuci crude, tăiate în bucăţele mici.
Stropeşte cu încă puţin sos de rodie si serveste.
Pofta buna!