Salata cu dovleac copt

Printeaza

Salata cu dovleac copt din: dovleac, rucola, salvie, sirop de rodie, nuci, branza, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 150 g dovleac
  • piper şi sare
  • frunze de salvie
  • ulei de măsline
  • rucola
  • sirop de rodie
  • 100 g brânză cu mucegai sau brânză cremoasă de capră
  • 1 mână de nuci crude

 

Mod de preparare:

Incepe prin a curăţa şi tăia în cubuleţe 150 g dovleac. Aşază bucăţile într-o tavă cu hârtie de copt, presară piper şi sare, câteva frunze de salvie şi un strop de ulei de măsline.

Intre timp pregăteşte rucola, asezoneaz-o cu sare, piper, ulei de măsline şi sirop de rodie puţin acrişor.

Adaugă apoi bucăţile calde de dovleac copt, 100 g brânză cu mucegai sau brânză cremoasă de capră şi 1 mână de nuci crude, tăiate în bucăţele mici.

Stropeşte cu încă puţin sos de rodie si serveste.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Lasagna cu Costiță Afumată și Ricotta

Lasagna cu Costiță Afumată și Ricotta – o reinterpretare bogată și savuroasă a tradiționalei lasagne italiene. Combinația de costiță afumată, cu textura sa intens aromată, și ricotta cremoasă transformă acest fel de mâncare într-o adevărată plăcere culinară, ideală pentru mesele în familie sau pentru ocazii speciale. Pregătirea ingredientelor: 30 minute Gătitul: 50 minute Timp total: […]

Varză Murată cu Boia

Varză Murată cu Boia: O Rețetă Simplă și Aromată, apreciată pentru gustul său picant și proprietățile probiotice. Aceasta rețetă combină aroma tradițională a varzei murate cu notele picante ale boiei, creând un acompaniament delicios sau o gustare sănătoasă. Pregătirea ingredientelor: 10 minute Marinare: câteva ore sau peste noapte Total: Peste 10 minute (plus timp de […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.