Salata cu morcovi, ciuperci si ceapa

Printeaza

Salata cu morcovi, ciuperci si ceapa din: morcovi, ceapa, oua, maioneza, ciuperci.

Ingrediente:

  • 4 morcovi mari
  • 4 cepe mari
  • 4 ouă
  • ma­ioneză
  • ciuperci uscate

 

 

Mod de preparare Salata cu morcovi, ciuperci si ceapa:

Morcovii şi ceapa se curăţă, se taie subţiri şi se călesc în ulei bine încins. Se lasă să se răcească bine.

Ouăle se fierb tari, se curăţă de coajă şi se taie feliuţe subţiri.

Ciupercile se fierb în apă rece, se taie feliuţe şi se calesc uşor in ulei.

Când toate ingredientele sunt suficient de reci, se amestecă bine între ele, se sărează după gust si se adaugă maioneza.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.