Salata cu oua, masline si fasole

Printeaza

Salata cu oua, masline si fasole din: cartofi rosii, frunze de patrunjel, masline, ceapa, ton in ulei, fasole boabe, salata verde, zeama de lamaie, oua, rosii, castarvete, capere, broccoli, uleid e masline.

Ingrediente:

  • 300 g cartofi rosii
  • 2 legaturi frunze de patrunjel
  • 1/4 cana masline
  • 1/2 ceapa
  • 1 conserva bucati de ton in ulei
  • 150 g fasole boabe din conserva
  • 1 salata verde mica
  • 1 cana zeama de lamaie
  • 3 oua
  • cateva rosii mici cherry
  • 1 castravete mic
  • 1 lingura capere
  • 200 g broccoli
  • 5 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui la fiert în apă uşor sărată, pentru 20 de minute. In alte două vase, fierbi ouăle tari şi opăreşti broccoli desfăcut în bucheţele.

Decojeşti cartofii fierţi cât sunt călduţi, apoi îi tai în patru şi îi pui într-un castron.

Adaugi pătrunjelul fin tocat, măslinele, ceapa decojită şi tăiată mărunt, tonul împreună cu uleiul şi boabele de fasole.

Amesteci uşor şi păstrezi vasul în frigider de seara până dimineaţa.

Inainte de a consuma preparatul, speli salata frunză cu frunză, după care le tai mărunt si le stropeşti cu zeama de lămâie.

Adaugi peste salată ouăle fierte, decojite şi tăiate în sferturi, roşiile tăiate în felii, rondele fine de castraveţi, caperele şi bucheţelele de broccoli scurse.

 

Salata cu oua, masline si fasole

Salata_cu_oua_masline_si_fasole

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa icnerc salata cu masline si fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.