Salata de ceapa cu peste si maioneza din: ceapa, ton, maioneza, otet, lamaie, masline. Ingredinte: o ceapa mare o conserva de ton 10 linguri maioneza otet pentru ornat: lamaie masline Mod de preparare Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu […]
Salata de peste cu rosii din: conserve de peste in ulei, rosii, lamaie, ceapa verde, ceapa ciorii, sare, piper. Ingrediente: 2 conserve de peşte în ulei (macrou, hering, ton, sardine) a câte 125-150 g 500 g roşii 1 lămâie 1 legătură ceapă verde 1 legatură ceapa-ciorii sare piper Mod de preparare: Roşiile se spală […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.